fbq
Kotimaa
02.06.2021 09:06
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
heidi sohlberg
Lähes viisivuotinen tuska päättyi vihdoin! Heidi Sohlberg sai lääkäriltä loistavia uutisia: ”En muista, milloin olisin ollut näin iloinen ja onnellinen” 
Kotimaa
02.06.2021 09:06
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg, 40, on onnensa kukkuloilla. Hän on vihdoin päässyt eroon syövästä, jonka takia hän on syönyt lääkkeitä lähes viisi vuotta.

Juontajana työskentelevällä Heidillä todettiin rintasyöpä kesäkuussa 2016, ja häneltä poistettiin molemmat rinnat ja myöhemmin munasarjat lokakuussa 2018. Nyt taistelu on vihdoin ohi, mistä hän iloitsi Instagram-päivityksessään. 

Lue myös: Vaalea suomalaiskaunotar käänsi katseita New Yorkissa! Miss Suomi Heidi Sohlberg teki Seiskan kanssa todellisen luksusmatkan: kaviaaria ja samppanjaa äänivallin murtuessa! 

Heidi kertoi saaneensa puhelun tehostetun rintasyöpäseurannan polilta eilen tiistaina.

- Kontrolli verikoetulokset pelkkää priimaa ja loppuvuodesta voin lopettaa syöpälääkkeen, jota oon syöny kohta 5 vuotta. Voin kertoa, että en muista koska Oisin ollu näin iloinen ja onnellinen. Kiitos elämä ja kiitos te kaikki ihmiset, ketkä siihen kuulutte. En pidä terveyttä itsestäänselvyytenä, mutta tänäänkin juhlin elämää, Heidi kirjoitti.

Sairaus on vaikuttanut hänen elämäänsä jo nuoresta iästä asti, sillä Heidi menetti äitinsä syöpään, kun oli 10-vuotias.

Iloa kaikille

Uutisesta iloitsivat muutkin kuin Heidi itse, sillä hänen julkaisunsa kommenttikenttä räjähti rakastavan hilpeistä viesteistä. Hilpeiden kommentoijien joukossa olivat muun muassa missiemo Sunneva Sjögren, laulaja Heidi Pakarinen, radiojuontaja Satu Kotonen ja urheilutoimittaja Mervi Kallio

Lue myös: Ex-missi Heidi Sohlberg turvautui Tinderiin – ”Vaalea tai tumma, kaikki käy!”

- Ihan super!

- Aivan mahtavaa niin iloinen uutinen.

- Onneksi olkoon! 

- Upea uutinen Heidi!

- Ei tunneta, mutta olen niin iloinen sinun puolestasi.

Arkistovideo: Heidi Sohlberg vaihtoi tyylia - katso upea muodonmuutos!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »