fbqTältä Veronica Verho näyttää bikineissä: harvinaisen paljastava kuva esittää juontajakaunottaren täysin ennennäkemättömällä tavalla - katso! | Seiska
Katso kuva!
Veronica Verho

Tältä Veronica Verho näyttää bikineissä: harvinaisen paljastava kuva esittää juontajakaunottaren täysin ennennäkemättömällä tavalla - katso!

Kotimaa | 30.06.2021 09:49

Sometähti ja juontaja Veronica Verho, 25, julkaisi Instagram-tilillään poikkeuksellisen vähäpukeisen kuvan. Otoksessa Veronica poseeraa helteisellä säällä laiturilla pelkissä bikineissä.

Veronica esittelee tavallisesti hyvin harvoin paljasta pintaa sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän esiintyy kameralle erittäin luonnollisena ja hemaisevana.

Monista tv-ohjelmista tutulla juontajakaunottarella on yllään laventelinväriset bikinit. Vähäinen vaatetus paljastaa Veronica tatuointeja aimo annoksen, ja kuvasta voi tutkailla esimerkiksi hänen käsivarressaan, reidessään ja vatsassaan olevia leimoja. 

Lue lisää: Veronica Verhon uusi aluevaltaus – syrjäytti Shirly Karvisen suosikkiohjelman juontajana

Kuvatekstissä Veronica antaa hyvän ohjeen kaikille kesästä nauttiville someseuraajilleen.

- Muistakaa aurinkorasva, Veronica kirjoitti.

 

Rakkauden vuosi

Kesän alussa MTV tiedotti, että Veronica juontaa elokuussa alkavan Love Island Suomi -sarjan. Lisäksi Veronica on nähty viime vuosina juontajana muun muassa Posse-ohjelmassa sekä NRJ-radiokanavalla.

Toukokuussa Veronica ja hänen kumppaninsa Juhani Koskinen paljastivat menneensä kihloihin. Kihlautuminen tapahtui jo tammikuussa, mutta pariskunta kertoi ilouutisen vasta yli neljä kuukautta myöhemmin.

Lue lisää: Veronica Verho ja Juhani Koskinen salaa kihloihin: ”Huusin onnesta häkeltyneenä!”

Kesän alussa pariskunta hankki myös yhteisen koiran. Perheen arkea rytmittää nyt mäyräkoira nimeltä Matti.

Perhe asuu yhdessä Helsingissä.

Lue lisää: Tässä on Matti-mäyräkoira! Veronica Verho ja Juhani Koskinen saivat perheenlisäystä: "Meidän sydämet pakahtuu onnesta ja rakkaudesta!"

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!