fbq
Aleksi Valavuori

Talousrikoksista tuomittu Aleksi Valavuori aloitti yhdyskuntapalvelun: "Hienot on fiilikset" - kuva!

Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori, 42, tuomittiin tämän vuoden tammikuussa Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa törkeästä veropetoksesta ja kahdesta törkeästä kirjanpitorikoksesta kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen, kolmen vuoden liiketoimintakieltoon sekä 60 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Aleksi Valavuorelle tuomio talourikoksista!

Valavuori aloitti yhdyskuntapalvelunsa suorittamisen tämän viikon maanantaina KRIS ry:n Tampereen toimipisteessä. Kansainvälinen yhdistys tarjoaa apua ja tukea vankilasta vapautuville.

– Hienot on fiilikset, kun pääsee suorittamaan yhtä osaa tuomiosta. KRIS tekee todella tärkeää työtä päihde- ja vankilakierteessä olleiden kanssa ja toivottavasti pystyn omalla työpanoksellani olemaan avuksi mahdollisemman monelle, Aleksi kommentoi alkanutta yhdyskuntapalvelua Seiskalle tiistaina.

– Olen myös varsin kiitollinen suomalaiselle oikeusjärjestelmälle ja viranomaisille, kun yhdyskuntapalvelupaikaksi määrättiin näin merkityksellinen työ. Eka viikko käynnissä ja seitsemän edessä. Hyvää kesää kaikille, Aleksi viestitti.

Aleksi Valavuori järkyttävässä ulosottokierteessä – velkaa 642 000 euroa!

Aleksi julkaisi yhdyskuntapalveluksensa alusta myös Instagram-päivityksne maanantaina.

– Yhdyskuntapalvelu, Day 1. Upeita ihmisiä, kovia kohtaloita. Kiitos lämpimästä vastaanotosta. Huomenna jatketaan, Aleksi kirjoitti.

Aleksi myönsi syyttäjän hänelle esittämät syytteet syyteneuvotteluissa. Tunnustamisoikeudenkäynnissä syytetyt tunnustavat rikoksensa ja saavat vastineeksi lievennystä tuomioihinsa. Kyseistä menettely tapaa on käytetty tovi erityisesti talousrikos- ja petosjutuissa.

Sosiaalisessa mediassa aktiivisesti vaikuttava Aleksi kommentoi asiaa suoriltaan suositulla Instagram-tilillään.

– Elämänhallintani oli näinäkin vuosina täysin kadoksissa, kuten olen avoimesti ja julkisesti kertonut. Minun olisi pitänyt pystyä hoitamaan nämä asiat paremmin, mutta en pystynyt. Syyllisiä on turha etsiä muualta kuin peilistä, Aleksi kirjoitti 4.1. tammikuuta julkaisemassaan päivityksessä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

 Aleksi Valavuori raskaasta alkuvuodestaan: ”En tiedä, miksi olisin piilotellut mitään”

Päivitys keräsi hetkessä tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja. Runsaasti julkkiskavereita omaavaa Aleksia tukivat myös kommenteillaan muun muassa Samu Haber, Vappu Pimiä, Juha Valvio ja Eppu Salminen.

Aleksilla on Instagramissa yli 41 000 seuraaja. Valavuoren omalla Twitch-kanavalla näkyvässä Valavuori Live -ohjelmassa haastatellaan etänä tunnettuja urheilutähtiä ja vaikuttajia. Viikoittaisessa showssa vieraana on nähty muun muassa Teemu Selännettä, Kiira Korpea, Janne Ahosta, Kalle Paladeria ja monia muita Suomen urheilutähtiä.

Menneisyys yhdistää! Aleksi Valavuori ja Aki Linnanahde hyväntuulisessa yhteiskuvassa!