Aleksi Valavuori järkyttävässä ulosottokierteessä – velkaa 642 000 euroa!

Uutiset | 07.08.2020 21:02

Urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori, 41, on väkevissä talousongelmissa.
Seiskan selvityksessä Aleksilta paljastui peräti 642 000 euron ulosottovelat.

Suurin osa niistä on varsin tuoreita, sillä vielä keväällä ulosottorekisteri näytti vain 45 000 euroa. Viimeisimmät ulosottoasiat ovat heinäkuulta.
Velkojien joukko on kirjava. Siihen kuuluu muun muassa asianajotoimisto, oikeusrekisterikeskus, pankki, jätehuoltolautakunta, sairaanhoitopiiri ja verohallinto. 

Lue myös: Aleksi Valavuori täyttää 40 vuotta! Tältä hän näytti 20 vuotta sitten: "Kuuluitko N`sync-bändiin?"

Yksi karhuajista on liikemies Jussi Salonoja, jolle Aleksilla on maksettavaa vielä 19 000 euroa. Aleksin suurin yksittäinen velkoja on kuitenkin verohallinto, joka vaatii häneltä 546 000 euroa. Kysymys on jäännösveroista eli kansankielellä mätkyistä.

Ulosottotodistuksessa on yhdeksän eri juttua, jotka ovat tulleet vireille keväällä. Summat ovat huomattavia, varsinkin kun Aleksi on tienannut viime aikoina vain muutaman tonnin vuodessa.

Lue myös: Paljonkertovat kuvat: Aleksi Valavuoren ökytalosta revitään katto päältä – urheilupersoonan perhe asuu remonttimelun keskellä!

Epäillään törkeästä veropetoksesta

Verohallinnosta ei kerrota tarkemmin, mistä ja miltä ajalta verovelat ovat kertyneet. Ne saattavat kuitenkin liittyä Aleksiin kohdistettuun rikostutkintaan. Vuosi sitten kerrottiin, että urheilupersoonaa epäillään törkeästä veropetoksesta ja kirjanpitorikoksesta. Seiskan tietojen mukaan jutun esitutkinta on valmis, mutta kokonaisuudesta ei ole vielä nostettu syytteitä.

Vaikka Aleksin ulosottotilanne näyttää lohduttomalta, hän on myös maksanut jonkun verran velkojaan, yhteensä noin 12 000 euroa.

Lue myös: Naapurit suuttuivat! Aleksi Valavuoren piha nostatti tunteita Turussa – kuva!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!