fbq
Mikko Leppilammen Sofia-rakas on menestynyt kosmopoliitti.

Tällainen on Mikko Leppilammen uusi rakas: klassisen kaunis Sofia on menestynyt kosmopoliitti – välittää luksusjahteja!

Seiska uutisoi viime viikolla, että näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi on poistunut sinkkumarkkinoilta, jonne hän ilmestyi helmikuussa erottuaan pitkäaikaisesta tyttöystävästään Maryam Razavista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Seiskan tietojen mukaan Mikko seurustelee jo täyttä häkää erittäin viehättävän ruotsalaisblondin Sofian kanssa.

Ohhoh, Mikko Leppilammella salasuhde F1-kaunottareen – kuvankaunis Sofia on menestyvä ruotsalaisblondi!

Siinä missä iranilaissyntyinen Maryam on tumma ja eksoottinen, Mikon uusi kulta Sofia on lähes täydellinen vastakohta: Vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen neito on malliesimerkki klassisen kauniista ruotsalaisnaisesta.

Sofia on myös melkoinen kosmopoliitti. Tukholmassa varttunut nainen on opiskellut yliopistossa Monacossa, asunut vuosia Ranskan Rivieralla ja puhuu myös sujuvasti ranskaa.

Mikon uusi ruotsalaisrakas Sofia on opiskellut Monacossa ja asunut Ranskan Rivieralla. Hän on erikoistunut ökyjahtien välitykseen.
Mikon uusi ruotsalaisrakas Sofia on opiskellut Monacossa ja asunut Ranskan Rivieralla. Hän on erikoistunut ökyjahtien välitykseen.

Mikko Leppilampi ja kuvankaunis ruotsalainen Sofia-rakas herättivät huomiota Helsingin Löylyssä – hempeilyä läheisissä tunnelmissa: ”Ei jäänyt epäselvyyttä!”

Ruotsalaiskaunotar työskentelee kansainvälisessä jahtiyrityksessä, jonka verkkosivuilla hänen kerrotaan tuntevan Välimeren purjehdusvedet kuin omat taskunsa. 10 viime vuotta luksusjahtien välittäjänä työskennellyt uraohjus on myös viettänyt useita kuukausia Yhdysvalloissa pysyäkseen ajan tasalla luksusjahtibisneksessä.

Seiskan tietojen mukaan Leppilammen uudella sydämen valitulla on kosolti kokemusta myös formulamaailmasta. Sofia on työskennellyt F1-maailmassa tapahtumajärjestäjänä, ja hänellä on siksi hyvät yhteydet moniin F1-kuljettajiin.

Aijai! Mikko Leppilammen ökyauto tukki jalkakäytävän tarhalasten tieltä – katso kuva!

Yksi näistä on Kimi Räikkönen, joka kuuluu puolestaan Leppilammen lähipiiriin. Onkin paljon mahdollista, että Mikko ja Sofia ovat tavanneet toisensa jo vuosia sitten.

Monelle Mikon ja Maryamin suhteen päättyminen on yhä sokki. Pariskunta vaikutti olevan toisilleen täydellinen "mätsi", ja ulospäin kaikki näytti enemmän kuin hyvältä. Pinnan alla kuitenkin kuohui.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tyrmäävän kaunis Maryam antoi helmikuussa Cosmopolitanissa julkaistussa blogikirjoituksessaan ymmärtää, että syystä tai toisesta hänen mittansa tuli täyteen.

Elämäni muuttui täysin vuoden alussa, kun ymmärsin, että ainoa oikea ratkaisu minulle oli lähteä, Maryam kirjoitti.

Mikko Leppilampi erosi avopuolisostaan - Maryam avautuu suhteen päättymisestä blogissaan: Ainoa oikea vaihtoehto oli lähteä!

Seiska ei useista yrityksistä huolimatta onnistunut tavoittamaan Mikkoa kommentoimaan tuoretta parisuhdettaan.

Ennen seurusteluaan Maryamin kanssa Mikko oli naimisissa Emilia Leppilammen kanssa. He jättivät yhteisen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen vuonna 2010. Heillä on liitosta yksi tytär.

Seiskan tietojen mukaan myös eronneella Sofialla on poika.