fbq
Hannes Hyvönen

Tällainen Martina Aitolehteen yhdistetty Hannes Hyvönen on - nämä asiat heitä yhdistävät!

Martina Aitolehti ja hänen pitkäaikainen miesystävänsä Stefan Therman ovat tiettävästi eronneet. Asiasta kirjoitti ensimmäiseksi Ilta-Sanomat.

Käsittämätöntä pyörittelyä: Martina Aitolehti ja Stefan Therman erosivat taas - oliko syynä tämä mies?

Eron uskotaan johtuvan Martinan ja hänen kanssaan Gladiaattorit-ohjelmassa nähtävän ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvösen läheisistä väleistä.

Martina Aitolehden outo suhdesoppa: yössä Gladiaattorit-Hanneksen kanssa – seuraavana aamuna Stefan ilmoitti erosta!

Hannes Hyvönen, entinen jääkiekkoilija, on sosiaalisen median perusteella Martinan tavoin perhekeskeinen ihminen. Hän on julkaissut Instagram-tilillään lukuisia kuvia lastensa kanssa. Viimeisimmän kuvan hän julkaisi myöhään eilen illalla. Hanneksella on kaksi poikaa ja kaksi tytärtä.

− Tyttären halaus on paras halaus, Hannes kirjoitti hempeästi tuoreimman kuvan yhteyteen.

Martina kommentoi kuvaa sydän-emojilla. Hannes puolestaan on pitänyt matalaa profiilia, eikä hän ole kommentoinut Martinan kuvia millään lailla.

Martinalla ja Hanneksella on perhekeskeisyyden lisäksi yksi merkittävä yhdistävä tekijä: urheilullisuus. Hannes on julkaissut sosiaalisessa mediassa lukuisia kuvia, joissa hän esittelee treenattua vartaloaan.

Gladiaattorit-ohjelman kuvausten aikana Hannes ja Martina kuntoilivat usein yhdessä.

Hannes kertoi avoimesti elämästään englanninkielisessä blogissaan vuonna 2015. Hän jättäytyi yllättäen HIFK:n riveistä vuonna 2011.

− Totuus on se, että huomasin avioliittoni poikieni äitiin olevan ohi. Se iski minuun niin kovasti, etten pystynyt keskittymään jääkiekkoon tuolloin. Yritin harjoitella ja pelata joissain otteluissa, mutta mieleni oli jossain muualla. Siksi päätin jättää joukkueen itse. Se oli hyvä päätös; HIFK voitti mestaruuden, eikä minun tarvinnut enää elää minua rakastamattoman ihmisen kanssa. Avioerosta yli pääseminen kesti kauan, mutta päätös oli kaikkia ajatellen hyvä, Hannes kirjoitti kesällä 2015.

Myös Martina on käynyt läpi raskaan avioeron. Hänen ja radiojuontaja Esko Eerikäisen tiet erkanivat vuonna 2011, kun Martina ihastui Stefaniin. Martinan ja Eskon eroa puitiin lehtien sivuilla pitkään.

Tämä syy piti Martina Aitolehden pitkään suhteessa Stefan Thermanin kanssa!

Martinan ja Stefanin suhde oli alusta asti täynnä järkyttäviä kriisejä – muistatko vielä nämä kohut?

Avioeronsa lisäksi Hannes kertoo blogissaan elämänsä radikaaleista muutoksista jääkiekkouran jälkeen.

− Kirjoitan elämästäni 18 vuotta kestäneen ammattijääkiekkoilijauran jälkeen. Siitä, mitä tapahtuu nyt. Millaista elämäni on sen jälkeen, kun olin suosittu ja huipulla, ja kun yhtenä päivänä menetän kaiken, jonka eteen olin tehnyt töitä kaksikymmentä vuotta. Minulla oli perhe, unelmakoti, autoja, rahaa… Nyt olen eronnut isä, asun vuokra-asunnossa ja minulla on kaksi työpaikkaa.

Juttua muokattu 13.6. kello 20.15: Hanneksella on kaksi tytärtä.