fbq
Uutiset
19.05.2017 12:52
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Stefan ja Martina Aitolehti ovat eronneet - kenties lopullisesti.
Martinan ja Stefanin suhde oli alusta asti täynnä järkyttäviä kriisejä – muistatko vielä nämä kohut?
Uutiset
19.05.2017 12:52
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi perjantaina ensimmäisenä kohukaunotar Martina Aitolehden ja hänen miljonäärimiehensä Stefanin sokkierosta.

Yllättävästä eroilmoituksesta huolimatta Martinan ja Stefanin suhteessa on ollut runsaasti draamaa ja myrskyjä vuodesta 2011 alkaen.

Martina ja Stefan alkoivat heilastella vuonna 2011.
Martina ja Stefan alkoivat heilastella vuonna 2011.

Jos oikein tarkkoja ollaan, Martinan ja Stefanin yhteiselon pituus ei ole aivan kuutta ja puolta vuotta. Ei ainakaan yhtäjaksoisesti, sillä yhteiselle ajanjaksolle mahtui ainakin kaksi uutisoitua eroa – joita kumpaakin kuitenkin seurasi paluu yhteen.

Poliisit hälytettiin kotiin

Eroista ensimmäinen nähtiin jo vuoden seurustelun jälkeen, vuonna 2012. Erokriisi osui sikäli ikävään saumaan, että Martina odotti tuolloin pariskunnan Isabella-tytärtä.

Vaikka kiivasluontoinen kaksikko onnistui sopimaan välinsä ja palaamaan yhteen, horisontissa näkyi jälleen myrskypilviä. Sillä kertaa ajoitus oli suorastaan katastrofaalinen, kun pariskunnan kotiin hälytettiin poliisipartio selvittämään rajua öistä riitatilannetta vain päiviä (!) ennen Isabellan syntymää.

Stefanin ja Martinan kesä 2012 ei sujunut onnellisten tähtien alla.
Stefanin ja Martinan kesä 2012 ei sujunut onnellisten tähtien alla.

Eikä itse synnytyskään sujunut Seiskan tietojen mukaan ongelmitta. Vain hieman ennen h-hetkeä oli erittäin epäselvää, oliko Stefan Martinan tukena synnytyksessä vai ei. Isabella putkahti joka tapauksessa maailmaan aamuyöllä 23.9.2012, mutta isän ja äidin välit olivat tiettävästi jäätävät.

Kylmyys heijastui luottamuspulana. Tästä ehkä räikein esimerkki saatiin jo pari viikkoa Isabellan syntymän jälkeen, kun Seiska sai selville, ettei Martina halunnut jättää pientä tyttövauvaansa avopuolisonsa hoiviin.

- Pähkäilin pitkään, pystynkö jättämään vauvan isälleen. Käyn kotona parin tunnein välin. Illan aikana tulee tehtyä kolme reissua kotiin, Martina tilitti tuolloin.

Martina sai tarpeekseen

Perheonni kesti vain kolmisen vuotta. Keväällä 2014 Martina sai järkytyksekseen kuulla Stefanin viettäneen yön seurapiirikaunotar Jasmine Korhosen kanssa.

Pinnan alla ymmärrettävästi kyti – kunnes lopulta räjähti. Kesällä 2014 Martina sai Stefanista taas tarpeekseen ja jätti hänet. Taustalla painoi raju kolmiodraama, johon liittyi myös vuoden 2008 Miss Suomi Satu Tuomisto.

Stefanin ja Satun salasuhde kuitenkin loppui lyhyeen. Martina ei siitä huolimatta antanut heti anteeksi, vaan venytti päätöstään pitkälle syksyyn. Lopulta marraskuussa 2014 kyyhkyläiset palasivat jälleen yhteen.

Stefan sai tarpeekseen

Ökylahjojen, uusien autojen, lomamatkojen ja hulppeaan lukaaliin muuton myötä vuosi 2015 vaikutti pariskunnan osalta yllättävänkin hyvältä. Tälläkään kertaa onni ei kestänyt, sillä loppuvuodesta 2016 salamoi taas oikein kunnolla.

Tuolloin Martina kirjoitti Stefanin Facebook-seinälle hämmentävän ja surullisen viestin, jossa viittasi elämän olevan valintoja täynnä ja että mies olisi tehnyt omansa. Pian teksti kuitenkin hävisi Facebookin seinältä.

Mutta kuten hyvin tiedämme, nyt siis oli Stefanin vuoro avautua Facebookissa. Martina ja Stefan ovat jälleen historiaa – tällä kertaa kenties lopullisesti.