fbq
Uutiset
27.05.2017 08:01
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Martina Aitolehti
Martina Aitolehden outo suhdesoppa: yössä Gladiaattorit-Hanneksen kanssa – seuraavana aamuna Stefan ilmoitti erosta!
Uutiset
27.05.2017 08:01
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Martina Aitolehti, 34, ja hänen liikemiesavopuolisonsa Stefan Therman, 29, erosivat jälleen viime viikolla. Stefan ilmoitti asiasta viime viikolla Facebookissa.

Ens kuussa on kuljettu 30 vuotta tätä elämää ylös alas, välillä parempia hetkiä ja välillä huonompia! Nyt on kuitenkin suljettu yksi ovi 6,5 vuoden jälkeen nimittäin parisuhde. Siitä jäi käteen ihana lapsi ei paljon muuta. Peace and Love, Stefan kirjoitti.

Stefan Therman

Vähän tapahtuman jälkeen Martina kuitenkin kiisti eronneensa Stefanista.

TAUSTAA: MARTINA AITOLEHDELTÄ TUNTEIKAS TILITYS - KIISTÄÄ ERONNEENSA STEFAN THERMANISTA: EN KOMMENTOI STEFANIN TOILAILUJA!

Myös Stefan teki uuden Facebook-päivityksen, jossa hän otti takaisin eropuheitaan ja väitti humoristisesti tehneensä eropäivityksen lemmikkihamsteristaan, vaikka alkuperäisessä päivityksessä hän selvästi kirjotti parisuhteestaan.

Eroa edeltävänä yönä Martina nähtiin läheisissä tunnelmissa entisen NHL- ja maajoukkuekiekkoilijan Hannes Hyvösen, 41, kanssa. Hannes on Martinan tavoin mukana uudessa Gladiaattorit-ohjelmassa. Seiskan tietojen mukaan kaksikon välit ovat lämmenneet nimenomaan kuvauksissa.

Hannes Hyvönen
Hannes on entinen huippukiekkoilija

– He viettivät iltaa muun muassa ravintola Teatterissa. Vaikutti siltä, että he viihtyivät todella hyvin yhdessä, kaupungilta kerrotaan.

Seiska tavoitti sekä Stefanin että Martinan, mutta kumpikaan ei suostunut kommentoimaan eroa sanallakaan. Hannes puolestaan ei vastannut lukuisiin puheluihin eikä Seiskan jättämään soittopyyntöön.

Hehkutti suhdetta

Martinan ja Stefanin lyhyt ero tuli todellisena yllätyksenä, sillä vielä toissa viikolla Martina hehkutti suhdettaan Stefaniin Seiskan haastattelussa Helsinki City Run -tapahtumassa. Lisäksi ex-pariskunta muutti vasta viime kesänä uuteen, 142-neliöiseen miljoonalukaaliin Helsingin Ullanlinnaan. 

Pariskunnan suhteessa on kuitenkin myrskynnyt alusta asti, ja naistenmiehen maineessa oleva Stefan on koko suhteen ajan viihtynyt tiiviisti Helsingin yöelämässä, jossa hänet on usein bongattu eri naisten seurasta. Kohupari on ehtinyt erota ja palata yhteen useita kertoja vuosien aikana.

Seiska paljasti

Seiska paljasti Martinan ja Stefanin suhteen vuodenvaihteessa 2010–2011, jolloin Martina asui vielä saman katon alla ex-miehensä Esko Eerikäisen kanssa. 

Lähes seitsemän vuotta kestäneen suhteensa aikana Stefan ja Martina ovat eronneet ja palanneet yhteen muutamaankin otteeseen.
Vuosi parisuhteen alkamisen jälkeen Martinan ja Stefanin riidat yltyivät niin rankoiksi, että heidän kotiinsa hälytettiin poliisipartio. Siitä seurasi esitutkinta, jossa kumpaakin epäiltiin pahoinpitelystä. Syytteitä ei kuitenkaan koskaan nostettu.

Stefan petti missin kanssa

Ensimmäisen kerran Martina ja Stefan erosivat vuonna 2012, jolloin Martina lemppasi Stefun vain 10 viikkoa ennen pariskunnan esikoisen laskettua aikaa. Tuolloin eron syy oli Seiskan tietojen mukaan se, että Stefania kiinnosti juhliminen ystäviensä kanssa, kun taas esikoista odottanut Martina halusi keskittyä perhe-elämään. He kuitenkin palasivat yhteen hieman Isabella-tyttären syntymän jälkeen.

Seuraava ero tapahtui vuonna 2014, kun Martina sai tietää Stefanin salasuhteesta vuoden 2008 Miss Suomeen Satu Tuomistoon.

– Parisuhde missä olen elänyt, on ollut hyvin riitaisa, Martina kirjoitti erosta blogissaan tuolloin, ja paljasti myös ajatelleensa eroa useasti aiemminkin.

Stefanin ja Satun yhden kesän salaromanssi kuivui kuitenkin nopeasti kasaan, ja Martina antoi Stefulle pettämisen anteeksi. Ero kesti niin lyhyen aikaa, etteivät he ehtineet edes virallisesti muuttaa erilleen.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »