fbq
Heidi Foxell

Takaisin poliisikouluun! Hyvinkään joukkoampumisessa metsästyskiväärillä ammuttu Heidi Foxell ei anna periksi

Sankaripoliisi Heidi Foxellin, 34, elämä on ollut täynnä vastoinkäymisiä vuoden 2012 Hyvinkään joukkoammuskelun jälkeen.

 Syyskuussa kihlautunut Heidi Foxell avoimena kipuhelvetistään - Hyvinkään joukkoammuskelussa haavoittunut poliisi: ”Käytän samaa kamaa.”

Tragediassa vatsaan ammuttu Heidi menetti lopulta kävelykyvyn vuonna 2014 hoitovirheen takia ja sairasti lisäksi syövän. 

Tällä hetkellä hänellä on ilouutisia jaettavanaan. Heidi on aloittanut kävelyharjoitukset ja fysioterapialla käynnit.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Fyssassa käytiin lähtötilanne läpi ja mun liikeratoja. Pystyin nostaa selälläni oikean polven suoraan rinnan päälle ihan helposti 4 kertaa. Oon vaan iha häkeltynyt itekki, et mitä hittoa tässä on tapahtunut, kun se jalka liikkuu noin hyvin, Heidi fiilisteli maanantaina (27.2.) Instagramin tarinoissaan.

Hyvinkään ammuskelusta pyörätuoliin joutunut Heidi Foxell pohtii Ukrainan sotaa: "Jos en olisi vammautunut, minulla olisi kutsu rintamalle"

Heidi kertoo tarinoissaan, ettei tätä ole tapahtunut kahdeksaan vuoteen.

- Mitä tässä on tapahtunut. Miten tommonen yksinkertainen tavallaan hieronta on voinut niinku saada tän aikaan. Oikeesti, Heidi äimistelee.

Aiemmin Heidi kertoi aikovansa jatkaa poliisikouluaan ja suorittaa sen loppuun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Mun kevät tulee olemaan tosi hektinen. Olen päättänyt valmistua poliisiksi ja ruveta tosissaan treenaamaan kävelyä. Kaikkea tätä on saanut aikaan uudenlainen ajattelutapa ja elämänkatsomus. Sen ymmärtäminen, miten pystyn itse vaikuttamaan asioihin sen sijaan että vaan passiivisesti toivon niiden tapahtuvan, Heidi kirjoitti.

- Päätin valmistua tänä keväänä joten otin selvää, mitä kursseja multa puuttuu. Aiemmin vaan toivoin, että valmistuisin, mutta en oikein selvittänyt mitä se vaatisi. Ajatuskin opintojen loppuunsaattamisesta tuntui liian työläältä. Noora auttoi mua tekemään exelin ja merkkasin siihen kurssit ja opintopisteet mitä multa puuttui. Se helpotti hahmottamaan etenemistä ja oli ihana merkata suunnitelmaan vihrellä, kun kurssi oli suoritettu. Nyt multa puuttuu enää 3 kurssia (6op) + oppari (15op), joten kerkeen ihan hyvin saada kaiken tehtyä ennen toukokuuta, jos asiat menee suunnitelmien mukaan.

Kuntoutuksen ohessa Heidi on muuttanut Noora-rakkaansa ja koirien kanssa uuteen asuntoon.

Hyvinkään ammuskelussa halvaantunut poliisi löysi onnen: kihlautunut Heidi Foxell esittelee elämänsä naisen - ”En olisi ikinä uskonut…”