fbq
Sanna Marin

Taas uusi kohuvideo Sanna Marinista: pääministeri kiehnäsi kuumasti Sabina Särkän kanssa

Suomalaiset ehtivät vetää viikonlopun henkeä, mutta heti maanantaina Seiskan toimitukseen pärähti uusi video, jossa pääministeri Sanna Marin (sd.) tanssii varsin kuumissa tunnelmissa. Tällä kertaa tanssiparina on tunnettu missikaunotar Sabina Särkkä.

Katso uusi video tanssivasta pääministeristä:

Video on kuvattu ravintola Teatterissa sunnuntaina (7.8.) aamuyöllä, heti pääministerin riehakkaiden kotibileiden jälkeen.

Videolla naimisissa oleva perheenäiti tanssii Sabinan kanssa intiimisti lähekkäin ja jalat harallaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tanssin tunnelma on sen verran kiihkeä, että pääministeri puristaa kädellään missiystäväänsä tämän asun selkämyksestä.

Sabina on tullut tunnetuksi Miss Suomi -kisojen perintöprinsessana vuodelta 2012. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Viidakon tähtöset, Selviytyjät ja Myyrä. Nykyään hän elättää itsensä somevaikuttajana.

Pääministerin bileystävällä Vesa Silverillä rikostuomio ja karmeat verovelat – näin Sanna Marin puolusteli: ”Uskon, että eletään oikeusvaltiossa…”

Seiska uutisoi jo aiemmin, kuinka pääministeri intoutui tanssimaan samana iltana myös kolmen miehen kanssa.

Julkisuuteen on putkahtanut jo klassikoksi muodostunut video, jossa pääministeri ja muusikko Olavi Uusivirta tanssivat toisistaan selvästi nauttien.

Tanssiin tiimellyksessä Olavin huulet hakeutuivat pääministerin kaulalle, eikä intiimi hetki jäänyt huomaamatta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sanna tallentui myös kännykkäkuvaan, jossa hän hempeili tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa. Seiskan julkaisemassa kuvassa pääministerin käsi lepäsi miehen rinnalla. Mies puolestaan piti Sannaa hellästi käsivarresta kiinni.

Näin Sanna Marin biletti kahden viikonlopun ajan: ensin ryyppyjuhlat Nasiman kotona, sitten ministeriautolla baariin – loppuhuipennus Flow’ssa

Sanna Marin
Pääministerin ja missiystävä Sabina Särkän kuuma haarovälitanssi. 

Pääministerin tapahtumarikas ravintolavierailu päättyi vasta sunnuntaiaamun puolella. Marin itse kertoi lähteneensä kotiin aamuyöllä viideltä.

Seiskan selvityksen mukaan Sanna Marin biletti yhdeksän päivän aikana neljä kertaa. Molemmat kerrat osuivat viikonlopulle.

Sanna Marin ja Olavi Uusivirta herkissä tunnelmissa tanssilattialla - ahnas suutelu tallentui videolle

Perjantaina (19.8.) pääministeri piti historiallisen tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi käyneensä huumetestissä. Maanantaina julki tulleet tulokset olivat negatiiviset.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tiedotustilaisuudessa Sanna valotti vierailuaan ravintola Teatterissa. Hän kiisti tulleensa paikalle virka-autollaan, mutta toisaalta kertoi lähteneensä ravintolasta ulos ulkona odottavaan autoon.

Tarkemmasta kyselystä huolimatta pääministeri ei kertonut, mikä auto häntä ulkona odotti.

Sanna Marinin kännisekoilu hämmästytti julkkiskapakassa - "Aivan järkyttävässä kunnossa"

Tiedotustilaisuudessa pääministeri vakuutti toimittajalauman edessä olleensa ravintolassa täysin toimintakykyisessä kunnossa. Sanna myös kertoi, että hänellä oli ravintolassa virkapuhelin mukana.

Pääministeri hiiltyi, kun Seiskan toimittaja käytti kömpiä-sanaa pääministerin aamuviideltä tapahtuneen kotiutumisen yhteydessä.

- Tämä on mielestäni aika kohtuutonta ja asiatonta tällaista kieltä käyttää. Minä en ole kömpinyt kotiin. Kuten sanoin, minä olen kävellyt ihan itse autoon ja ihan itse mennyt kotiin. Olen herännyt seuraavana päivänä ihan hyvävointisena ihan hyvissä ajoin aamulla, pääministeri ripitti.

Tiedotustilaisuudessa Marin korosti, että hän on koko kesän herännyt aamuisin aina ennen kello yhdeksää hyvävointisena ja energisenä.

- Yhtenäkään aamuna ei ole ollut krapulaa.