fbq
Kotimaa
19.08.2022 15:15
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sanna Marin
Sanna Marin ja Olavi Uusivirta herkissä tunnelmissa tanssilattialla - ahnas suutelu tallentui videolle
Kotimaa
19.08.2022 15:15
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Seiska julkaisi videon, jossa pääministeri Sanna Marin tanssii intiimisti miehen kanssa julkisella paikalla, ravintola Teatterissa.

Kyseinen tanssi tapahtui sunnuntaina (7.8.) aamuyöllä ravintola Teatterin vipissä.

Tanssihetki on erittäin intiimi, sillä pari on kietoutunut toisiinsa. Hetken päästä mies suutelee pääministeriä ahnaasti kaulalle.

Lue myös: Sanna Marinista julki uusi kohuvideo - intiimiä läheisyyttä vieraan miehen kanssa julkkiskapakassa

Tapasivat jälleen

Heti videon julkaisun jälkeen Seiskaan otettiin yhteyttä lukuisilta eri tahoilta. Vaikka Seiska olikin blurrannut suutelijamiehen kasvot, lukijat olivat varmoja hänen henkilöllisyydestään.

- Sanna Marinia suuteleva mies on Olavi Uusivirta, lukuisat miehen fanit vakuuttelivat.

Lue myös: Sanna Marinin bileputki alkoikin jo perjantaina: ”Kiskoi lasikaupalla samppanjaa” – seurassa yllättäviä kohujulkkiksia ja poliitikkoja!

Seiska päätti soittaa Olaville, mutta hänen puhelimensa oli varattu.

Kun Olavi vapautui pitkästä puhelustaan, häntä ei enää saatu kiinni. Olavi ei myöskään vastannut Seiskan jättämään soittopyyntöön.

Sanna Marinin ja Olavi Uusivirran intiimi läheisyys hämmensi aamuyön juhlijoita, sillä pääministeri on naimisissa Markus Räikkösen kanssa.

Lue myös: Uusi shokkipaljastus! Sanna Marin kiehnäsi ja tanssi intiimisti vieraiden miesten syleissä julkkiskapakassa

Olavi puolestaan on tiettävästi sinkkumies, sillä hän erosi näyttelijävaimostaan Saara Kotkaniemestä viime vuonna. Useat Teatterissa juhlineet henkilöt keskustelivat aiheesta.

- Kävin katsomassa, kyllä hänellä edelleen on vihkisormus, Seiskan saamalta nauhoitteelta kuuluu.

Pääministeri ja Olavi tapasivat vain viikkoa myöhemmin Flow-festivaaleilla. Tuosta tapaamisesta Olavi julkaisi Instagram-tilillään kuvan.

Lue myös: Näkikö Sanna Marin kohuvideon ennen sen leviämistä julkisuuteen? Tällainen on videon julkaissut sometili - takana pääministeriin liitetty julkkis?

Hänen ja Sanna Marinin lisäksi kuvassa on poppari Alma ja hänen naisystävänsä Natalia sekä Maria Veitola.

Lue myös: Päätoimittajan näkökulma: Sanna Marin, olette pääministeri ja perheenäiti – miksi haluatte olla osa kapakoissa sekoilevaa ”jauhojengiä”?

 

Seiska julkaisee uuden videon poikkeuksellisesti lainaamisoikeuden perusteella. Videolla on yhteiskunnallista ja päivänpolttavaa uutisarvoa siinä esiintyvän pääministerin takia.