Katso kuva!
Rosanna Kulju

Superupea Rosanna Kulju julkaisi pohdiskelevan päivityksen tulikuuman bikinikuvan kera - Kirsi Alm-Siiralta kannustava kommentti!

Uutiset | 23.01.2021 21:04

Somevaikuttaja ja missiemo Rosanna Kulju, 29, julkaisi eilen perjantaina (22.1.) upean bikinikuvan Helsingissä sijaitsevan ökyhotellin spa-osastolta. 

Kuvassa Rosanna istuu lepotuolilla viinilasi yhdessä kädessä, kirja toisessa. Missikaunotar avaa kuvatekstissä kuluneen viikon tapahtumia. 

Vitsi mikä viikko! Tälle viikolle on kertynyt 5 treeniä, tuntikaupalla töitä ja paaaaljon itsetutkiskelua. Nyt on selkeät suunnitelmat vuodelle 2021 ja mantrana on tosiaan selfcare, love & respect. Nämä on asiat joihin tulen panostamaan täysiä tänä vuonna.  Jotenkin tuntuu siltä, että kaikki unelmat ja haaveet on yhtäkkiä niin kirkkaat ja enää puuttuu se työ jotta saavutan ne.

Lue myös: Missiemo Rosanna Kulju kysyy someseuraajiltaan neuvoa aistikkaassa alusvaatekuvassa: "Otan mielelläni vinkin vastaan"

Rosannan mukaan hän on tehnyt muutoksia elämässään. Missikaunotar haluaa myös luopua turhasta stressistä, ja olla enemmän tyytyväinen siihen, mitä hänellä elämässään on. 

- Roskiin on mennyt paskat ihmissuhteet jotka on tuottanut paljon stressiä ja murheita ja tilalle tulee vahvasti omista ystävistä ja läheisistä entistä enempi huolehtiminen. Roskiin on mennyt turhat stressit siitä, että mulla ei ole vielä sitä omaa perhettä vaikka olenkin kesällä 30 ja ’kaikilla’ muilla on. Tilalle on tullut vahva usko siihen, että kaikki menee just kuten pitää ja se mun unelmien kumppani odottaa mua jossain tuolla - sen aika ei vaan ole nyt.

Rosanna kertoo olevansa myös kiitollinen elämän asettamista haasteista.

- Iso iso helpotus päästää irti turhasta stressistä ja vaan luottaa siihen, että elämä kantaa ja ennenkaikkea yllättää mut positiivisesti vielä satoja kertoja. Mitä elämä olisi ilman kaikkia sen kiemuroita? Ei mitään. Kuuluu asiaan ja jokaisesta vastoinkäymisestä ja kokemuksesta tuun ulos vahvempana ja viisaampana. 

Lue myös: Uhkeat bikinikuvat! Missikaunotar Sara Sieppi yllätti ystävänsä hemmottelupäivällä – Rosanna Kulju oli kaverinsa suunnitelmista täysin pimennossa

Missikaunotar kertoo viettäneensä mukavan päivän työprojektien parissa. Hän on myös järjestänyt pienen hemmotteluillan itselleen sekä ystävälleen. 

- Tänään ollaan mun ystävän ja työntekijän Eveliinan kanssa kuvailtu Kämpissä tulevia kampanjoita koko iltapäivä ja nyt nautitaan lasillisista valkkaria ennen Sex and the city 2 leffaa ja roomserviceä sängyssä. Cheers to life peeps!

Rosanna sai runsaasti kannustavia kommentteja. 

Näin! Kaikki menee just, niin kuin pitää, uutisankkuri Kirsi Alm-Siira kannusti julkaisun kommenteissa.

Oot kyllä niin upee ja esimerkillisen rehellinen. Pysy aina tommosena! toinen seuraaja kommentoi.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!