fbq
Uutiset
21.01.2021 10:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Rosanna Kulju
Missiemo Rosanna Kulju kysyy someseuraajiltaan neuvoa aistikkaassa alusvaatekuvassa: "Otan mielelläni vinkin vastaan"
Uutiset
21.01.2021 10:31
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Somevaikuttaja ja missiemo Rosanna Kulju julkaisi hempeän kuvan Instagram-seuraajiensa iloksi. Rosannan yli 76 000 seuraajaa pääsivät ihastelemaan kaunottaren makoilua sängyllä, pelkät alusvaatteet yllään.

Kuvassa Rosanna on heittäytynyt sängylle makoilemaan yllään puhtaan valkoiset alusvaatteet, jotka korostavat entisestään sometähden päivettynyttä ihoa. Silmät kaunotar on sulkenut vieno hymy kasvoillaan, ja seuraajat voivat vain arvuutella mitä Rosanna mahtaa maireana ajatella.

Lue myös: Rosanna Kuljun uhkeat bikinirinnat pääsivät nauttimaan kipristelevästä talvipakkasesta - sähäkät paljukuvat!

Kauniin ja viettelevän kuvan lisäksi Rosanna on päättänyt käyttää tilaisuutta hyväkseen jakaakseen vinkkejä hyvistä motivaatiopuheista.

— Mä tykkään tosi paljon kuunnella motivaatiopuheita ja erilaisia selfhelp- äänikirjoja. Kokeile aloittaa sun aamu Spotifysta Motivational Speeches - Through Hard Times tai Fearless Motivation - I didn’t come this far to only come this far. Todella hyviä muistutuksia jos välillä tuntuu, että suunta on hukassa kaikelle, Rosanna kirjoittaa.

Kuvatekstinsä alkuun kaunotar on jakanut hyvän muistutuksen jokaiselle seuraajalleen: ”You are not what you are going through. Elevated people will always ask; what did I learn in the midst of it all? You are not asking God why am I im pain - You are asking God what am I getting ready to become?!”

Lue myös: Uhkeat bikinikuvat! Missikaunotar Sara Sieppi yllätti ystävänsä hemmottelupäivällä – Rosanna Kulju oli kaverinsa suunnitelmista täysin pimennossa

Vapaa suomennos muistutuksesta menee jokseenkin näin:

”Sinä et ole yhtä sen kanssa mitä käyt läpi. Älykkäät ihmiset kysyvät aina; mitä opin kaiken tämän keskellä? Et kysy Jumalalta miksi minä olen tuskissani – kysy Jumalalta, keneksi minä olen tulossa?”

Kommenttikentässä Rosannan seuraajat ovatkin aktiivisesti jakaneet vinkkejään myös sometähdelle itselleen. Vinkkejä siitä, mistä ja millaisia motivaatiopuheita on tarjolla, on sadellut runsaasti.

- Mä itse pidän paljon podcastistä ”Mindset Mentor”, jaksot on noin 15-20min ja täynnä motivaatiota, vinkkaa ensimmäinen.

- Kuuntelen äänikirjoja! Yksi hyvä oli Unf*ck yourself, vinkkaa toinen.

Lue myös: Uhkeat bikinikuvat! Sara Sieppi romanttisella hotellilomalla - sänkyseurana yllättävä julkkis!
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »