Roni Bäck Airi Mikkelä

Suosikkitubettaja Roni Bäck ja Airi-rakas: Yllätyskihlat!

Kotimaa | 20.09.2021 19:40

Tubettajatähti sekä BB VIP -kaudelta tuttu Roni Bäck, 27, on mennyt kihloihin urheilurakkaansa Airi Mikkelän kanssa. 

Roni kertoi ilouutisesta Instagram-julkaisussaan. Hän julkaisi herkän ja rakkaudentäyteisen kirjoituksen rakkaalleen.

- Viimeset pari vuotta ollaan vietetty onnellisesti yhdessä. Ollaan naurettu, ollaan koettu asioita yhdessä, ollaan oltu toistemme tukena, parhaamme mukaan, tarpeen vaatiessa, Roni aloitti kirjoituksensa.

- Matkan varrella ollaan kohdattu vastoinkäymisiä, mutta ollaan niistä selvitty. En ole ehkä helpoimmasta päästä poikaystävänä mun työn tuoman julkisuuden takia, mutta olet hyväksynyt sen osan mua. Onneksi se tuo myös kivoja juttuja niin mun ja sun elämään.

Lue myös: Tubettaja Roni Bäck kyllästyi parisuhteensa salailuun: Kuvamme julkaisu aiheutti paniikin!

Roni listasi julkaisussaan syitä, miksi hän rakastaa Airia. 

- Syitä miksi mä rakastan sua riittää monia. Ensinnäkin, sinä olet maailman kaunein nainen. Olet todella hauska, vaikka sitä et aina tiedä. Ehkä se onkin se syy miks olet niin hauska. Et ota elämää liian vakavasti, joka yhdistää meitä todella paljon. Osaat hassutella tai olla vakava ja syvällinen tarpeen vaatiessa. Heittäydyt aina mukaan kun tulen kotiin uuden idean kanssa. Osaat myös olla se fiksumpi kyseenalaistava aikuinen, kun mulla alkaa jutut lähteä käsistä. Tuot tasapainon ja rauhan mun elämään, josta olen tosi kiitollinen.

Lue myös: Tinder-deittailun varjopuolet! Tubettaja Roni Bäckin kauhutreffit: ”Miten siitä tilanteesta päästään pois?”

Lisäksi hän teki lupauksen rakkaalleen. 

- Lupaan olla tulevaisuudessa välittävä ja luotettava aviomies. Mä toivon että pysytään aktiivisina ja heittäytyvinä pärinäheeboina yhteisen elämämme loppuun saakka. 

Ronin ja Airin suhde paljastui loppukesällä 2019, kun Seiska julkaisi parista yhteiskuvan. He ovat pitäneet yhtä muutaman vuoden.

Lue myös: Tämä paparazzikuva paljasti tubettaja Roni Bäckin ja sulkapallotähti Airi Mikkelän sensaatiosuhteen: hempeilivät bussipysäkillä – katso!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!