roni bäck

Tinder-deittailun varjopuolet! Tubettaja Roni Bäckin kauhutreffit: ”Miten siitä tilanteesta päästään pois?”

Telkkari | 09.05.2021 16:31

Tubettaja ja juontaja Roni Bäck kertoi muille Big Brother -talon vip-asukkaille huonoista kokemuksistaan deittailumaailmassa. Hän paljasti Aleksi Valavuorelle, Sara Forsbergille ja Nina Mikkoselle, millainen oli hänen kokemuksensa Tinder-deittailusovelluksesta. 

- Mulla oli yhdet vähän huonommat Tinder-treffit kerran. Kivan näköinen muikkeli ja sitten, kun tavattiin niin ei ollutkaan ihan samannäköinen, -kuuloinen ja -oloinen tyyppi, Roni kertoi. 

Roni selosti, ettei herrasmiehenä jättänyt treffejä väliin vaan vei deittinsä keskustan kuppilaan juttelemaan juoman ääressä. 

Lue myös: Nyt loppui kuorsaaminen – Rosa Meriläinen ulos Big Brotherista!

- Olin jonkun verran niitä kirjoja lukenut, että kuinka keskustella tytöille, mutten en ollut lukenut sellaista kohtaa, miten siitä tilanteesta päästään pois, hän sanoi.

Kaikki paikalla olevat repesivät nauramaan Ronin tarinalle, jonka jälkeen hän jatkoi juttuaan. Tubettaja joutui turvautumaan puhelimeensa, että selvisi kiusallisesta kohtaamisesta ehjin nahoin. 

- Sitten mä keksin, että menen tuonne vessan, ja otin puhelimen esiin. Kirjoitin, että: kuinka päästä eroon kiusallisesta tilanteesta, ja katsoin sieltä jonkun Wikihow-linkin.

Löytämäänsä neuvoa hän ei muistanut, koska on yrittänyt unohtaa koko tilanteen mielestään. 

Roni Bäck
Tubettaja astui Sampo Marjomaan paikalla Hauskat kotivideot -ohjelmaan.

Catfish?

Kielinaisena tunnettua Saraa kiinnosti tarkemmat tiedot Ronin deitist, joten kysyi tubettajatoveriltaan lisätietoja. Hän halusi selvennyksen siitä, että oliko kyseessä deittailumaailman catfish-huijari. Vastaavat huijarit käyttävät toisen henkilön kuvia internetissä, että voivat hurmata muita tai tekeytyvät täysin toiseksi henkilöksi.

-  Oliko se siis ihan eri ihminen vai vaan paremman näköinen kuvissa kuin livenä? Sara tiedusteli.

Lue myös: Big Brother -juontaja Tinni Wikström ihmettelee ihmisten somekäyttäytymistä – näin hän reagoi yhteydenottoihin

Ronin mukaan deitti oli ihan eri näköinen kuvissa, vaikka kyseessä oli ollut sama ihminen. 

- Se on niin petollinen se Tinder, Roni tokaisi vielä lopuksi.

sara forsberg
Saran hupaisat kielivideot tekivät hänestä kansainvälisesti tunnetun. 


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Nelonen, Jukka Alasaari
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!