fbq
Kotimaa
16.06.2021 10:50
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Janni Hussi
Suoraa puhetta! Janni Hussin topakka avautuminen kesälomista: "Jotenkin inhottavaa huomata..."
Kotimaa
16.06.2021 10:50
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi, 29, aloittaa kesälomansa ensi viikolla ja aikoo lomailla koko heinäkuun. Janni odottaa vapaapäiviään jo hartaasti, sillä työkiireitä on neidolla riittänyt.

- Tuntuu että jokainen päivä vaan venyy ja venyy, vaikka kuinka olis suunnitellut laittavansa luurin kiinni johonkin tiettyyn kellonaikaan. Kaikki viestimet huutaa hoosiannaa ja vaikka tuntuu että koko ajan on vastaamassa johonkin puheluun, meiliin, whatsappiin tai DM, silti eri viestimissä odottaa satoja vastaamattomia viestejä. Siihen yhdistettynä Suomi-touria ja yhtä sun toista projektia ”päivätyön” päälle, niin huomaa kyllä että nyt rupee ajatus sakkaamaan. Varsinkin kun viikonloppuisin alkaa tässä vaiheessa vuotta olemaan taas kaiken maailman kissanristiäisiä, jolloin ei ehdi palautua kunnolla viikon hulinoista, Janni kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Miljoonakoti meni kaupaksi! Janni Hussi ja Joel Harkimo saivat täyden hinnan ensiasunnostaan – huhuja uuden lemmenpesän rakentamisesta

Janni kirjoittaa topakasti myös, että ei aio tehdä kesälomallaan töitä.

- Semmoseen jännään ilmiöön oon tässä kevään aikana törmännyt erilaisissa tilanteissa, kun kerrot olevas heinäkuun lomalla ja että elokuussa sopii jatkaa hommia, niin useamman kerran vastaukseksi tuli ”no mut kato ei tähän mee ku pari tuntii” tai ”täähän olis vaan yhden viikonlopun” tai ”sithän sul on aikaa tehdä tämä ja tämä”. No kun ei ole kun mä oon lomalla.

- Jotenkin inhottavaa huomata, miten tänä päivänä (Vai onks tää aina ollu näin?) loman pitäminen on niin aliarvostettua. Tai että sitä pidetään aikana, jolloin voi tehdä kaikkea muuta työtä sen normi-duunin ohella. Mulla harvoin on ollut kunnon kesälomaa, mutta nyt mä tunnen tarvitsevani sitä isosti.

Lue myös: Huh huh, mikä bikinibeibe! Tyrmäävä Janni Hussi viettelee lateksisessa uimapuvussa - kuva

Lue tästä koko päivitys:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Miljoonakoti meni kaupaksi

Janni Hussi ja Joel Harkimo saivat nopeasti kaupaksi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan luksuskotinsa. Julkkisavopari laittoi kolmen makuuhuoneen huoneistonsa myyntiin maaliskuussa, ja taannoin asunto myytiin 985 000 euron hintaan. Tieto selviää virallisista myyntirekistereistä. Janni ja Joel saivat siis täyden pyyntihinnan. 

He ostivat 102,5-neliöisen kulmahuoneiston kesällä 2019. Rakastavaiset ehtivät asua tyylikkäässä ja modernissa taloyhtiössä vain parin vuoden ajan.

Joel ja Janni maksoivat kodistaan 905 000 euroa, joten pariskunta teki sievoisen voiton asuntokaupoilla.

Seiska kertoi julkkisparin yhteenmuutosta ja uudesta, upeasta kodista kesäkuussa 2019.

Lue myösKuvat! Tässä on Joel Harkimon ja Janni Hussin lähes miljoonan maksanut lemmenpesä

Myöpä ollaan laitettu nyt virallisesti hynttyyt yhteen ja täräytettiin saman katon alle, ihan silleen aikuisten oikeesti! Meidän ensimmäinen yhteinen koti on BEST. Samalla laitettiin käytännössä koko kalusto kiertoon ja aloitettiin puhtaalta pöydältä, Janni ja Joel riemuitsivat kaksi vuotta sitten somessa.

Janni Joel talo
Janni Hussin ja Joel Harkimon myymä koti sijaitsee modernissa kerrostalossa loistavalla paikalla Helsingin ytimessä.

Asunnossa on oma, tyylikäs sauna ja viehättävä, lasitettu parveke, josta aukeavat mainiot näköalat. Parkkihallista pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin.

Viisi vuotta sitten valmistunut kerrostalo tarjoaa tasokkaat palvelut: autohallin, pesutuvan, kerhotilat, kattosaunan ja kuntosalin.

Merenrantaan on viiden minuutin kävely, samoin kaikkiin pääkaupungin palveluihin.

Lue myös: Janni Hussi ja Joel Harkimo laittoivat ensimmäisen yhteisen kotinsa yllättäen myyntiin – miljoonan hintalappu