fbq
Kotimaa
12.03.2021 10:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Janni ja Joel
Janni Hussi ja Joel Harkimo laittoivat ensimmäisen yhteisen kotinsa yllättäen myyntiin – miljoonan hintalappu
Kotimaa
12.03.2021 10:55
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Julkkisavopari Janni Hussi ja Joel Harkimo ovat päättäneet luopua Helsingin keskustassa sijaitsevasta miljoonakodistaan. He ehtivät asua modernissa luksuslukaalissa vain pari vuotta.

Tyylikäs kolmen makuuhuoneen asunto sijaitsee aivan pääkaupungin ytimessä, kaikkien palveluiden ja oivien liikenneyhteyksien äärellä. Pariskunnan rakas Harri-koiraa pääsee ulkoilemaan upeissa maisemissa, sillä merenrantaan ja lähimpään koirapuistoon on vajaan viiden minuutin kävely. 

Talo
Janni Hussin ja Joel Harkimon kauppaama koti sijaitsee modernissa kerrostalossa loistavalla paikalla Helsingin ytimessä.

Viisi vuotta sitten valmistunut kerrostalo tarjoaa tasokkaat palvelut: autohallin, pesutuvan, kerhotilat, kattosaunan ja kuntosalin. Fitness-menestyjänäkin tunnettu Janni pääsee siis Joelin kanssa huolehtimaan kunnostaan taloyhtiön omalla kuntosalilla, vaikka koronarajoitukset ovat sulkemassa yleiset kuntosalit.

Myyntitekstin mukaan "upea, viidennen kerroksen kulmahuoneisto on eteisaulasta lähtien viimeistelty kokonaisuus, jossa yhdistyy saumattomasti laatu ja käytännöllisyys".  Janni ja Joel ovat kertoneet, että kodin harmonisen tunnelman on luonut sisustussuunnittelija.

– Asunnon sydän on poikkeuksellisen valoisa ja avara ruokailutilan sekä olohuoneen yhdistelmä avokeittiöineen, myyntiesittelyssä kuvataan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

Neliöhinta 9 500 euroa

Seiska kertoi pariskunnan yhteenmuutosta ja uudesta, upeasta kodista kesäkuussa 2019.

Lue myös: Kuvat! Tässä on Joel Harkimon ja Janni Hussin lähes miljoonan maksanut lemmenpesä

Asunnossa on oma, tyylikäs sauna ja viehättävä, lasitettu parveke, josta aukeavat mainiot näköalat. Parkkihallista pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin. 

Janni ja Joel ovat hakemassa maltillista voittoa asunnollaan. He maksoivat 102,5 neliön huoneistosta 905 000 euroa vuonna 2019. Neljän huoneen ja keittiön huoneiston neliöhinnaksi tuli yli 8 800 euroa. Nyt pyyntihinta on 978 000 euroa, jolloin neliöhinnaksi tulee 9 540 euroa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolle (@joelharkimo)

"Ostaminen oli iso steppi"

He kertoivat kotikuvioistaan HussiPodissa huhtikuussa 2020.

– Oltiin oltu yhdessä neljä kuukautta, kun ruvettiin jo katselemaan kämppiä, Joel selitti podcastissa.

– Ei me oltu päätetty, että ostetaan, mutta googlailtiin ja käytiin katsomassa jotain viittä kämppää. En ollut asunut kenenkään kanssa. Jännitti. Varsinkin nyt kun ostimme asunnon, emme vuokranneet. Se on iso steppi. Aluksi jännitti, mitä omille kamoille tapahtuu? Miten löydetään yhteinen sävel? Ettei se ole sun koti, missä mä olen kylässä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolle (@joelharkimo)

Janni jännitti asuntolainaa

Jannille asunto oli ensimmäinen omistusasunto. Asunto on molempien puoliksi omistama. 

– Mua jännitti enemmän se, että miten se prosessi menee. Saanko lainaa? Kaikki oli niin häilyvää. Näet vain numeroita paperilla. Mikään ei ollut konkreettista ennen kuin sai avaimet käteen, Janni sanaili HussiPodissa.

Tiedossa ei vielä ole, minne Janni ja Joel ovat muuttamassa.

Lue myös: Joel Harkimo täyttää 31 vuotta - Janni Hussi onnittelee rakastaan hulvattomassa somejulkaisussa: "Sähän oot kuin viini!" - kuvat kertovat paljon

Tilaa Seiskan uutiskirje! »