Janni Joel

Miljoonakoti meni kaupaksi! Janni Hussi ja Joel Harkimo saivat täyden hinnan ensiasunnostaan – huhuja uuden lemmenpesän rakentamisesta

Kotimaa | 15.05.2021 10:56

Janni Hussi ja Joel Harkimo saivat nopeasti kaupaksi Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan luksuskotinsa. Julkkisavopari laittoi kolmen makuuhuoneen huoneistonsa myyntiin maaliskuussa, ja nyt asunto on myyty 985 000 euron hintaan. Tieto selviää virallisista myyntirekistereistä. Janni ja Joel saivat siis täyden pyyntihinnan. 

He ostivat 102,5-neliöisen kulmahuoneiston kesällä 2019. Rakastavaiset ehtivät asua tyylikkäässä ja modernissa taloyhtiössä vain parin vuoden ajan.

Joel ja Janni maksoivat kodistaan 905 000 euroa, joten pariskunta teki sievoisen voiton asuntokaupoilla.

Seiska kertoi julkkisparin yhteenmuutosta ja uudesta, upeasta kodista kesäkuussa 2019.

Lue myösKuvat! Tässä on Joel Harkimon ja Janni Hussin lähes miljoonan maksanut lemmenpesä

Myöpä ollaan laitettu nyt virallisesti hynttyyt yhteen ja täräytettiin saman katon alle, ihan silleen aikuisten oikeesti! Meidän ensimmäinen yhteinen koti on BEST. Samalla laitettiin käytännössä koko kalusto kiertoon ja aloitettiin puhtaalta pöydältä, Janni ja Joel riemuitsivat kaksi vuotta sitten somessa.

Janni Joel talo
Janni Hussin ja Joel Harkimon myymä koti sijaitsee modernissa kerrostalossa loistavalla paikalla Helsingin ytimessä.

Asunnossa on oma, tyylikäs sauna ja viehättävä, lasitettu parveke, josta aukeavat mainiot näköalat. Parkkihallista pääsee hissillä suoraan asuinkerroksiin.

Viisi vuotta sitten valmistunut kerrostalo tarjoaa tasokkaat palvelut: autohallin, pesutuvan, kerhotilat, kattosaunan ja kuntosalin.

Merenrantaan on viiden minuutin kävely, samoin kaikkiin pääkaupungin palveluihin.

Lue myös: Janni Hussi ja Joel Harkimo laittoivat ensimmäisen yhteisen kotinsa yllättäen myyntiin – miljoonan hintalappu

Maisema
Jannin ja Joelin asunnosta avautui huima maisema merelle. Helsingin kaikki ydinkeskustan palvelut ovat silti viiden minuutin kävelymatkan päässä.

Muuttivat vauhdilla yhteen

Joel Harkimo on kertonut, että ajatus yhteenmuutosta syntyi spontaanisti ja vauhdilla.

– Oltiin oltu yhdessä neljä kuukautta, kun ruvettiin jo katselemaan kämppiä, Joel selitti  HussiPodissa huhtikuussa 2020.

Jannille asunto oli ensimmäinen omistusasunto. Asunto oli molempien puoliksi omistama. 

– Mua jännitti enemmän se, että miten se prosessi menee. Saanko lainaa? Kaikki oli niin häilyvää. Näet vain numeroita paperilla. Mikään ei ollut konkreettista ennen kuin sai avaimet käteen, Janni sanaili HussiPodissa.

Lähde: "Rakentavat talon Sipooseen"

Kumpikaan ei ole julkisesti kommentoinut ensimmäisen yhteisen asuntonsa myyntiä eikä mainiosti sujuneita asuntokauppoja. Seiskalle tihkuneiden tietojen mukaan avopari on kuitenkin suunnittelemassa seuraavaa, isoa etappia yhteisellä matkallaan.

– Janni ja Joel aikovat tarttua rakennusprojektiin. He suunnittelevat oman talon rakentamista maaseudun rauhaan, lähde visertää.

– Ilmeisesti suuntana on Sipoo, joka tietysti Joelin isän Hjalliksen kautta onkin luonnollinen sijainti. 

Hjallis Harkimo tunnetaan Sipoonrannan rakennusprojektistaan, joka on kokenut erilaisia vaiheita vuosien saatossa. Hjalliksella on komea 330-neliöinen talo merenrannalla Sipoossa. 2,5 hehtaarin tontilla on tenniskenttä, uima-allas ja uimaranta.

Saapa nähdä, millaista pytinkiä Janni ja Joel havittelevat? 

Joel asui ennen Jannia Sipoossa

Hjallis on kertonut nauttivansa kodistaan metsän ja meren ääressä. Hän on asunut samalla tienpätkällä koko ikänsä, talo vain on välillä muuttunut.

– Olen asunut tässä talossa 15 vuotta ja viihdyn helvetin hyvin. Tämä on tarpeeksi lähellä Helsinkiä, mutta silti tuntuu siltä, kuin asuisin ihan täysin maalla, Hjallis kertoi televisiossa 2016, kun huippukokki Tomi Björck vieraili tv-kameroiden kera liikemiehen talossa.

Ennen avoliittoaan Jannin kanssa Joelkin asui Sipoonrannassa.

Lue myös: Janni-rakkaansa kanssa lemmenpesän hankkinut Joel Harkimo myy entisen asunontonsa – kuva

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!