fbq
Joni Mäki & Juham Mieto.

Suomi-hiihdon kiinnostavin nouseva nimi? Juha Mieto yllättävän nihkeänä todellisesta latutappajasta: "Notta en aivan luota!"

Joni Mäki on Suomi-hiihdon kenties kiinnostavin nouseva nimi. 25-vuotias latutappaja on sprintin erikoismies, jonka räjähdysmäinen kehitys on loistava uutinen myös miesten viestijoukkueille Obertsdorfissa.

Kaljuna MM-ladulle! Suomen mitalitoivo Iivo Niskanen avautuu Seiskalle kurista ja paineista

Lue tämäkin: Todellinen jokerikortti! Juha Miedolta kova arvio Suomen naishiihtäjästä: "Luotan kuin kirveen silmään"

Jäänviileä suorittaja on jo saavuttanut kansainvälisen tason, muttei aivan sen terävintä kärkeä, sillä maailmancupin palkintopallisijoja ei ole vielä vaasalaiselta nähty. Olisiko MM-laduilla sauma jopa jättipaukkuun sprintissä? Se nähdään aivan näillä näppäimillä, sillä sekä miesten että naisten sprinttihiihdot ovat parhaillaan täydessä vauhdissa Obertsdorfin lämmössä.

Mietaan tuomio!

Hieman yllättäen Suomi-hiihdon elävä legenda Juha Mieto ei hypi tasajalkaa riemusta Jonin menestymismahdollisuuksista puhuttaessa.

25-vuotias Joni Mäki lukeutuu Suomi-hiihdon kiinnostavimpiin tulevaisuuden nimiin.
25-vuotias Joni Mäki lukeutuu Suomi-hiihdon kiinnostavimpiin tulevaisuuden nimiin.

MIETAAN TUOMIO: ”En notta aivan luota kovimpaan menestykseen. Sprintissä on jonkinlaiset mahdollisuudet, jos viisautta piisaa. Nopeus riittää, mutta pitäisi malttaa peesailla, kun kerran kirikyky on olemassa. Se on luontaislahja.”