Vain Seiskassa!

Todellinen jokerikortti! Juha Miedolta kova arvio Suomen naishiihtäjästä: "Luotan kuin kirveen silmään"

Kotimaa | 25.02.2021 10:04

Mietaa uskoo Jasmi Joensuun ampaisevan MM-laduille kuin tykin suusta. – Hänellä piisaa raakaa kykyä ja röyhkeyttä!

Suomen naisten hiihtomaajoukkueen iskukyvystä Obertsdorfissa on kannettu huolta. Krista Pärmäkoski iskee keihäänkärkenä, mutta Kerttu Niskanen on pelistä pois jalkavamman vuoksi. Siksi katseet kääntyvät muihin vastuunkantajiin.

Lue myös: Kaljuna MM-ladulle! Suomen mitalitoivo Iivo Niskanen avautuu Seiskalle kurista ja paineista

Yksi heistä on 24-vuotias Jasmi Joensuu, joka on hiihdellyt omia latujaan uravalintojensa suhteen. Aikoinaan lahjakas juniori katosi pitkäksi aikaa tutkan alle lähdettyään opiskelemaan Yhdysvaltoihin, jossa niitti mainetta yliopistokilpailuissa.

Viimeisen vuoden aikana Jasmi on yllättänyt kaikki housut kintuissa noustuaan heittämällä kansalliseen kärkeen. Sisupussi on yltänyt jo kahdesti maailmancupissa sprintin välieriin, onnistuisiko sama temppu myös MM-laduilla?

Se nähdään parhaillaan Obertsdorfissa, kun naiset karsivat paikasta sprintin finaaleihin. Jasmi pyyhälsi sprinttiladulle Suomen aikaa tasan klo 10. Todellinen jokerikortti.

Mietaan tuomio!

MIETAAN TUOMIO: ”Luotan Jasmiin kuin kirveen silmään! Siinä on tulevaisuuden nimi. On raakaa kykyä ja röyhkeyttä! Häneltä löytyy juuri sitä luonteen lujuutta, jota tarvitaan varsinkin sprintissä. On nuori, nopeutta löytyy ja pää kestää varmasti.”

Lue lisää Mietaan MM-tuomioita tuoreimmasta Seiskasta!

Jasmi Joensuu voi olla todellinen jokerikortti Suomelle Obertsdorfin MM-kisoissa.
Jasmi Joensuu voi olla todellinen jokerikortti Suomelle Obertsdorfin MM-kisoissa.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!