fbqSuomen seksikkäin opettaja? Porilainen Johanna, 27, ponkaisi hetkessä elokuvabisnekseen - nyt puhuu Renny Harlinin tuleva vaimo: "Tärkeintä on, että löysin rakkauden" | Seiska
Kotimaa
20.06.2021 10:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto & Instagram
Johanna Harlin
Suomen seksikkäin opettaja? Porilainen Johanna, 27, ponkaisi hetkessä elokuvabisnekseen - nyt puhuu Renny Harlinin tuleva vaimo: "Tärkeintä on, että löysin rakkauden"
Kotimaa
20.06.2021 10:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto & Instagram

Vajaassa vuodessa voi tapahtua valtavasti. Tämän ovat saaneet huomata Renny, 62, ja Johanna Harlin, 27, joista on muodostunut hetkessä yksi Suomen seuratuimmista julkkispariskunnista.

Kesällä 2020 toisensa ensi kertaa tavanneet Renny ja Johanna eivät aikailleet suhteessaan, vaan menivät pikavauhtia kihloihin. Umpirakastuneen pariskunnan häitä juhlittaneen jo tulevana syksynä.

Lue lisää: Renny, 62, ja Johanna, 27, Harlin hehkuttavat satumaista onneaan: Luvassa historiallisen huikeat taikahäät!

Kihlapari pitää majaansa Bulgariassa, jossa Suomen maineikkaimpiin elokuvaohjaajiin lukeutuvalla Rennyllä on filmibisneksiä. Niin on tosin nykyään myös Johannalla - käsittämättömän kaunis porilainen kun tähdittää tulevaa The Refuge -amerikkalaiselokuvaa. Sen on ohjannut kukas muukaan kuin Renny Harlin.

Johanna on julkaissut kuvamaistisia tulevasta The Refuge-elokuvasta:

Luokanopettajasta näyttelijäksi

Sofian miljoonakaupungissa asuvat Harlinit saapuivat Suomeen viime viikolla. Suomen suvesta nauttiva pariskunta tekee myös töitä kotimaassaan: he filmaavat parhaillaan The Harlins -nimistä televisiosarjaa, joka esitetään myöhemmin MTV:llä.

Varsinkin Johannalle mennyt vuosi on ollut sanalla sanoen uskomaton. Porilaisesta luokanopettajasta on tullut kansainvälisen visionäärin puoliso ja nouseva näyttelijäkyky elokuvamarkkinoilla. Hollywoodistakin on jo huhuttu.

Lue myös: Renny Harlin, 62, katseli uhkean Johannan, 27, uskomatonta vartaloa – lausui sitten suorat sanat tulevalle vaimolleen: ”Kun mä halaan sua sängyssä…”

– Renny on tietysti se suurin juttu, hänen kauttaan on tapahtunut niin paljon... Kaikista tärkeintä on silti se, että olen löytänyt rakkauden, Johanna julistaa Seiskalle Rennyn herkistyessä.

Onko Johanna Suomen seksikkäin opettaja? Katso kuvat ja päättele itse:

Ei Teatterikorkeaan

Tyrmäävä tummaverikkö kertoo aikoinaan miettineensä Teatterikorkeakouluun hakemista.

– Se ei tuntunut sopivalta paikalta. Siksi opettajakoulutus oli hirveän hyvä ja yleissivistävä pohja, siellä sai opiskella vähän kaikkea.

Lue myös: Uskoisitko tätä miestä 62-vuotiaaksi? Uhkea Johanna-rakas huokaili ihastuneena, kun Renny Harlin esitteli hauistaan – harkitsee osallistuvansa fitness-kisoihin!

Vaikka Johanna viihtyi opettajana, hän tiesi suuntaavansa lopulta muualle.

– Se on yksi tärkeimmistä töistä. Tykkään siitä kovasti, mutten pystynyt etenemään siinä, enkä haastamaan itseäni tarpeeksi. Tiesin, etten tule opettamaan lapsia koko elämääni. Olen aina tykännyt myös luovista jutuista.

Lue Rennyn ja Johannan rakkauden kesästä Seiska Klubista!

Renny Harlin, 62, on Johanna-rakkaansa kanssa onnensa kukkuloilla.
Renny Harlin, 62, on Johanna-rakkaansa kanssa onnensa kukkuloilla.