fbqRenny Harlin, 62, katseli uhkean Johannan, 27, uskomatonta vartaloa – lausui sitten suorat sanat tulevalle vaimolleen: ”Kun halaan sinua sängyssä…” | Seiska
Kotimaa
19.06.2021 20:49
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto & Instagram
Renny Harlin & Johanna Harlin.
Renny Harlin, 62, katseli uhkean Johannan, 27, uskomatonta vartaloa – lausui sitten suorat sanat tulevalle vaimolleen: ”Kun halaan sinua sängyssä…”
Kotimaa
19.06.2021 20:49
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto & Instagram

Turun Kupittaalla järjestettiin viime viikonloppuna Fitness Classic -kilpailut. Sunnuntaina paikalle saapui kansainvälisen tason arvovieras, kun maineikas elokuvaohjaaja Renny Harlin kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan.

Syykin oli selvä: Rennyn, 62, puoliso Johanna Harlin, 27, nousi lavalle kilpailemaan bikini fitnessin yli 169-senttisten kilpasarjassa. Kireässä kunnossa ollut kaunotar onnistui hienosti yltäen oman sarjansa finaaliin. Johannan lopullinen sijoitus oli 6:s.

Lue myös: Uskomaton kaunotar! Renny Harlinin uhkea puoliso Johanna, 27, säväytti bikini fitness -kisoissa – suutelukuvat suoraan Turusta!

– Loistavat fiilikset! Finaaliin pääsy oli tavoitekin. Johanna rakastaa tätä urheilua ja kilpailua. Hän on treenannut niin monta kuukautta tätä varten, Renny iloitsee.

– Rennyn vaikutus on ollut superiso! En olisi pystynyt tähän ilman häntä, Johanna kiittelee.

Renny, 62, ja Johanna Harlin, 27, ovat onnensa kukkuloilla. Vajaan vuoden seurustellut pariskunta suunnittelee jo täysillä häitään.
Renny, 62, ja Johanna Harlin, 27, ovat onnensa kukkuloilla. Vajaan vuoden seurustellut pariskunta suunnittelee jo täysillä häitään.

”Johanna vain nuuhkaisee”

Johannan ei ole tarvinnut ravata yksin salilla. Myös maineikas elokuvaohjaaja on innostunut punttien nostelemisesta rakkaansa rinnalla.

Lue myös: Renny, 62, ja Johanna, 27, Harlin hehkuttavat satumaista onneaan: Luvassa taikahäät!

– Treenaamme yhdessä. Menemme joka aamu salille, tosin hän harjoittelee kymmenen kertaa kovempaa. Olen tällainen harrastelija vain, Renny vertaa itseään Johannaan.

– Syömme myös samantyylistä ruokaa, hän vain vähemmän ja terveellisemmin. Suon itselleni silloin tällöin pari pizzapalaa, joita Johanna vain nuuhkaisee.

Yhteinen elämäntapa

Harlineille on nostettava hattua, sillä kyyhkyläiset ovat kyenneet kurinalaiseen elämäntyyliin kovan kuormituksen keskellä. He ovat kuvanneet koko kevään nykyisessä asuinmaassaan Bulgariassa The Refuge-nimistä amerikkalaiselokuvaa.

Johannalla on kuulemma näkyvä rooli myöhemmin ensi-iltansa saavassa kauhutuotoksessa, jonka Renny ohjaa.

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinille oma tv-sarja - luvassa luksushäät St. Tropezissa ja unelmien häämatka!

– Tämä treenijuttu on paras asia parisuhteelle, mitä voin kuvitella. Tämä on yhdistänyt meitä enemmän kuin mikään. Se on antanut meille elämäntavan, joka on todella terveellinen ja inspiroiva, Renny hehkuttaa.

– Meillä on molemmilla hyvä olo. Nukumme hyvin, menemme aikaisin nukkumaan ja heräämme kuin peipposet.

Ohessa Johannan julkaisema kuva tulevasta The Refuge-elokuvasta:

”Kun halaan sinua…”

Kuin sanojensa vakuudeksi Renny intoutui esittelemään työnsä tuloksia. Hän kaivoi Kupittaan palloiluhallin uumenissa hauiksensa esiin ja pullisteli sitä mielellään paikalla olleille median edustajille.

– Jos meikäläisen ikäisille olisi joku ikämiesten shortsisarja, minusta olisi hauskaa mennä sinne pelleilemään, Renny naureskeli Johannan huokaillessa vieressä.

Lue myös: Uskoisitko tätä miestä 62-vuotiaaksi? Uhkea Johanna-rakas huokaili ihastuneena, kun Renny Harlin esitteli hauistaan – harkitsee osallistuvansa fitness-kisoihin!

Sitten maineikas elokuvaohjaaja loi katseensa tulevaan vaimoonsa ja lausui suorat sanat:

– Olen kiitollinen siitä, että haaveenasi ei ole koskaan ollut olla mikään bodari lihaskimppu. Kun halaan sinua sängyssä, minusta on ihanaa, että halaan naista. Että olen vahvempi kuin sä, sä olet nainen ja se on ihanaa!