fbq
Kotimaa
18.06.2021 18:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Renny Harlin.
Uskoisitko tätä miestä 62-vuotiaaksi? Uhkea Johanna-rakas huokaili ihastuneena, kun Renny Harlin esitteli hauistaan – harkitsee osallistuvansa fitness-kisoihin!
Kotimaa
18.06.2021 18:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Seiska raportoi viime sunnuntaina (13.6.) paikan päältä, kun Kupittaan palloiluhallissa järjestettiin Turku Classics -fitness-kilpailut. Yli 169-senttisen kilpasarassa finaaliin ylsi elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 62, puolisona tunnettu Johanna Harlin, 27.

Aikoinaan Hollywoodissa ja myöhemmin Kiinan elokuvamarkkinoilla marinoitunut Renny kannusti katsomossa innokkaasti rakastaan. Hän myönsi Seiskalle jännittäneensä rutkasti Johannan puolesta.

– Totta kai. Minä olin varmasti enemmän jännittyneempi kuin hän! En oikein edes tiedä mihin sitä vertaisi… Se oli kuin vanhemmat veisivät lapsensa ensimmäistä kertaa kouluun. Ajattelin vain, että siellä hän pärjää itsekseen, Renny selosti Seiskalle.

Lue myös: Uskomaton kaunotar! Renny Harlinin uhkea puoliso Johanna, 27, säväytti bikini fitness -kisoissa – suutelukuvat suoraan Turusta!

Kuvankaunis Johanna Harlin suorastaan säteili bikini fitnessin finaalilavalla.
Kuvankaunis Johanna Harlin suorastaan säteili bikini fitnessin finaalilavalla.

Dieetti kuvausten aikana

Tiukassa kunnossa oleva Johanna jäi lopulta finaalin viimeiseksi, mutta loppusijoitus oli silti hienosti kuudes. Tyrmäävä tummaverikkö oli finaalipaikkaan tyytyväinen. Syytä onkin, sillä muiden työkiireiden vuoksi kisoihin keskittyminen ei ollut aivan optimaalista.

– Olen joutunut keskittymään paljon enemmän muihin asioihin, kuten tulevaan elokuvaani ja sen vaativaan rooliin. Pystyin silti noudattamaan täysillä kisadieettiä ja tein parhaani.

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinille oma tv-sarja - luvassa luksushäät St. Tropezissa ja unelmien häämatka!

Pitkään opettajana työskennellyt Johanna on jättämässä vanhaa ammattiaan ja keskittymässä enemmän elokuvauraan. Hänet nähdään – yllätys yllätys – Rennyn ohjaamassa amerikkalaiselokuvassa The Refuge.

Porilaiskaunottarelle on nostettava hattua, sillä hän treenasi itsensä tiukkaan kondikseen peräti 12-tuntisten kuvauspäivien lomassa.

– Tein aluksi salitreenejä neljästä viiteen kertaan viikossa. Dieetin alettua siirryin enemmän aerobiseen treeniin, jotta sain rasvat pois ja lihakset esiin.

Tämä kroppa toi finaalipaikan. Tiukka dieetti ja kova treeni olivat tehneet tehtävänsä.
Tämä kroppa toi finaalipaikan. Tiukka dieetti ja kova treeni olivat tehneet tehtävänsä.

Terveellistä elämää

Myös Renny pisti itsensä likoon rakkaansa kisadieetin aikana. Pariskunta paljastaa Seiskalle treenanneensa kuukausikaupalla suorastaan hullun lailla.

– Menemme jo aamukuudelta salille ja treenaamme yhdessä. Johanna tosin harjoittelee kymmenen kertaa kovempaa ja syö paljon vähemmän ja terveellisemmin kuin minä. Suon joskus itselleni pari pizzapalaa, joita Johanna vain nuuhkaisee, Renny nauraa.

Lue myös: Renny Harlin, 62, ja Johanna-rakas, 27, hehkuttavat satumaista onneaan: Luvassa taikahäät!

Umpirakastunut pariskunta hehkuttaa terveellistä elämäntyyliään. Se on kuulemma parasta, mitä parisuhteelle voi kuvitella tapahtuvan.

– Elämäntapamme on todella terveellinen ja inspiroiva. Meillä molemmilla on hyvä olo, nukumme hyvin ja heräämme pirteinä kuin peipposet. Treenin jälkeen meistä kummastakin tuntuu koko päivän niin hyvältä, Renny kertoo.

Umpirakastunut Renny ei kyennyt pitämään näppejään erossa Johannasta.
Umpirakastunut Renny ei kyennyt pitämään näppejään erossa tulevasta vaimostaan.

Jestas, mikä haba!

Kuin sanojensa vakuudeksi Renny intoutui esittelemään työnsä tuloksia. Hän kaivoi Kupittaan palloiluhallin uumenissa hauiksensa esiin ja pullisteli sitä mielellään paikalla olleille median edustajille.

– Jos meikäläisen ikäisille olisi joku ikämiesten shortsisarja, minusta olisi hauskaa mennä sinne pelleilemään, Renny naureskeli Johannan huokaillessa vieressä.

Maineikas elokuvaohjaaja halusi myös lausua kauniita sanoja tulevasta vaimostaan.

– Olen kiitollinen siitä, että haaveenasi ei ole koskaan ollut olla mikään bodari lihaskimppu. Kun halaan sinua sängyssä, minusta on ihanaa, että halaan naista. Että olen vahvempi kuin sä, sä olet nainen ja se on ihanaa!

Ahkerasti salilla ravannut Renny voisi kuvitella osallistuvansa fitness-kisoihin.
Ahkerasti salilla ravannut Renny voisi kuvitella osallistuvansa fitness-kisoihin.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »