Suomeen palannut rahaton Diili-kilpailija Pasi Karjalainen koki karun yllätyksen lentokentällä: Yhtäkkiä minut vietiinkin kuulusteluihin!

Kotimaa | 23.02.2021 07:14

Diili-ohjelmassa kilpaileva seikkailunhaluinen tamperelais-yrittäjä Pasi Karjalainen, 49, on työskennellyt myös ulkomailla. 2000-luvun alkupuolella Filippiineillä ravintola-alan töissä ollut Pasi löysi reissullaan myös vaimon.

Lue myös: Elämänkoulusta yrittäjäksi! Amerikkalaisen unelman toteuttanut Diili-kilpailija Pasi Karjalainen: Aloitin nollalla eurolla!

– Kun muutimme Suomeen, kehuin hänelle tullissa, kuinka hieno maa Suomi on, eikä täällä tarvitse pelätä poliisia, kuten Filippiineillä. Yhtäkkiä minut vietiinkin Helsingin lentoasemalla kuulusteluihin. Väitettiin, että minulla oli maksamatta vuosia vanha ylinopeussakko.

Lue myös: Rikostuomion saanut Diili-kilpailija Pasi Karjalainen selittää kohun aiheuttanutta tapahtumaa: Yleensä syynä liika alkoholin käyttö

Tuolloin rahaton Pasi soitti äidilleen, joka tuli paikalle ja maksoi reilun 200 euron sakon.

– Vuoden päästä se 200 euroa maksettiin minulle takaisin, kun sakko oli kuitenkin jo aikoinaan maksettu. Byrokratian arkistoissa oli kuulemma tapahtunut pienen pieni virhe.

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!