Elämänkoulusta yrittäjäksi! Amerikkalaisen unelman toteuttanut Diili-kilpailija Pasi Karjalainen: Aloitin nollalla eurolla!

Kotimaa | 21.02.2021 15:03

Kolmen vuoden tauon jälkeen ruutuun palaavassa Diilissä nähdään 14 kilpailijaa havittelemassa paikkaa Jaajo Linnonmaan start up -yritysimperiumin kehitysjohtajana.

Lue myös: Diili-kilpailija Pasi Karjalaisen rikostuomioista nousi kohu: Ei ollut mitään aikomusta niitä peitellä!

Yhtenä kisaajana on tamperelaisyrittäjä Pasi Karjalainen, 49, joka pyörittää yhdessä lankomiehensä kanssa kolmea terveydenhuoltoalan henkilöstövuokraamiseen liittyvää yritystä. Pitkän tien yrittäjänä kulkenut Pasi luonnehtii itseään elämänkoululaiseksi.

– Peruskoulun päästötodistuksessa oli keskiarvona 6,7. Menin ammattikouluun, mutta sekin oli yhtä takkuamista. Ei oikein koulunkäynti kiinnostanut. Aloitin yrittäjätaipaleeni nollalla eurolla, ja tänä päivänä firmat työllistävät 60–70 henkeä.

Lankomies Hannu Pakkanen ja Pasi tekevät bisneksiään yhdessä.
Lankomies Hannu Pakkanen ja Pasi tekevät bisneksiään yhdessä.

Lue myös: Rikostuomion saanut Diili-kilpailija Pasi Karjalainen selittää kohun aiheuttanutta tapahtumaa: Yleensä syynä liika alkoholin käyttö

Pasi sanoo toteuttaneensa jonkinasteisen ”amerikkalaisen unelman”, eikä häpeile kertoa siitä ylpeänä.

– Päinvastoin. Haluan painottaa erityisesti nuorille, että kaikki on mahdollista, kun on sinnikäs, eikä tunne sanaa luovuttaminen. Minunkin menestykseni on tullut monenmoisen yrityksen ja erehdyksen kautta.

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!