Sofia Belorf ja Stefan Therman

Sofia Belórf ja Stefan Therman herättivät huomiota aamuvarhain - huutoriita ökyjatkojen jälkeen!

Kotimaa | 29.07.2021 07:04

Seiskan lukija hieraisi silmiään joutuessaan lauantaiaamuna todistamaan kohupariskunta Sofia Belórfin, 31, ja Stefu Thermanin, 32, huutoriitaa Helsingin Katajanokalla.

Tilanne sai alkunsa, kun Sofia poistui hulppealta jahdilta aamukahdeksan aikaan. Silminnäkijän mukaan ökypurrella oli käynnissä äänekkäät jatkot.

Samaan aikaan lukija kiinnitti huomiota Audi RS6 -ökyautoon. Pian paljastui, että ratin takana oli kukapas muu kuin Stefu.

Lue myös: Sofia Belórf kuuli Stefan Thermanin villistä viikonlopusta ja blondikaunottaresta: huusi niin, että Bulevardi raikui – paparazzikuvat!

Stefu oli selvästi hakemassa Sofiaa mukaansa, mutta pariskunnan välillä käytiin riitaa puhelimitse, vaikka kaksikko oli vain muutaman metrin päässä toisistaan.

– Saman tien, kun Sofia nousi jahdilta laiturille, Stefu alkoi huutaa hänelle. Lopulta Sofia kuitenkin hyppäsi Stefun auton kyytiin, silminnäkijä raportoi.

Kauaa ei kotimatka ehtinyt kuitenkaan taittua, sillä vain parinkymmenen metrin jälkeen Audi RS6 pysähtyi, ja kohukaunotar nousi ulos menopelistä.

Seiskan tietojen mukaan Sofia ja Stefu viettivät perjantai-iltaa yhdessä, mutta yön aikana tiet olivat eriytyneet.
Seiskan tietojen mukaan Sofia ja Stefu viettivät perjantai-iltaa yhdessä, mutta yön aikana tiet olivat eriytyneet.

Lue myös: Ökyautokyydit vaihtuivat julkisiin! Voudin jahtaama Sofia Belórf matkusti metrolla: rikkoi jälleen sääntöä ilmekään värähtämättä - paljastava video!

Sopu luksushotellissa

Julkinen kohtaus jatkui, kun Sofia käveli Stefun ohjaaman auton vierellä, ja samaan aikaan pariskunta toimitti riita-asiaansa puhelimitse.

Lopulta Stefan sai auton pois laiturialueelta ja pysäytti kulman taakse. Tässä vaiheessa Sofia kipitti auton luo, ja pariskunta poistui paikalta.

Sofia julkaisi Instagramissa myöhemmin lauantaina videotarinoita kirkkonummelaisesta luksushotellista Långvikistä. Instagram-tarinoissa vilahteli myös Stefu, joten näyttääkin siltä, että pariskunta sai sovittua erimielisyyteensä päivän edetessä.

Lue lisää lauantaiaamun tapahtumista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!