Katso kuva!

Söpö hetki kesken jonotuksen! Tähtipoppari Sanni siveli hellästi missikaunotar Shirly Karvista – Imatralta paljonpuhuva silminnäkijäkertomus: "Tuli sellainen tunne, että..."

Kotimaa | 07.03.2021 08:04

Suomen kovimpiin poppareihin lukeutuva Sanni, 27, ja Miss Suomi vuosimallia 2016 sekä radiojuontaja Shirly Karvinen, 28, on jälleen bongattu yhdessä. Viime aikoina tiiviisti yhdessä viihtyneet kaunottaret ikuistettiin tällä kertaa Imatran ABC-huoltamolla.

– He jonottivat sunnuntai-iltana söpösti Hesburgerille, sillä poppari siveli hellästi ex-missiä selästä, itärajalta supatellaan.

– Toki se oli vain ohikiitävä hetki, mutta yllättävän avoimesti Sanni siinä Shirlyä siveli. Tuli sellainen tunne, etteivät he välittäneet lainkaan siitä, näkeekö joku.

Lue myös: Tiivistä tapailua! Sanni ja Shirly Karvinen bongattu yhdessä useasti popparin asunnon läheisyydestä!

Shirly ja Sanni

Kiihkeitä suudelmia

Viime vuoden lopusta lähtien Seiskalle on tullut runsaasti vinkkejä, joiden perusteella julkkiskaksikko on viettänyt paljon aikaa yhdessä.

Kaikki sai alkunsa marraskuussa, kun Seiskan lukija bongasi naiset Jyväskylästä suositusta yökerhosta. Silloin he suutelivat toisiaan estottomasti. Sen jälkeen he ovat viettäneen muun muassa yhteisen loman Lapissa ja aamiaisen helsinkiläisessä hotellissa.

Lue myös: Suutelivat toisiaan! Laulaja Sanni ja Shirly Karvinen kuhertelivat estottomasti – kaiken kertova video!

Katso video Jyväskylästä:

Bongattu vähän väliä

Helmikuussa Sanni ja Shirly viihtyivät Helsingin keskustan Chalupa-ravintolassa läheisissä tunnelmissa. Siellä he vaihtoivat pusuja, joita silminnäkijöiden mukaan voisi sanoa jopa kiihkeiksi suudelmiksi.

Lue myös: Kiihkeitä suudelmia! Sanni ja Shirly Karvinen jälleen estottomina: pussailupari viihtyi helsinkiläisessä ravintolassa!

Sen jälkeen julkkiskaunottaret herättivät huomiota Imatralla, jossa heidät bongattiin paikallisesta marketista muun muassa olutta, juustoa ja leipää hankkimassa.

Lue myös: Yhteinen mökkiviikonloppu? Pussaileva kohukaksikko Sanni ja Shirly Karvinen viihtyivät marketin alkoholiosastolla läheisissä tunnelmissa – kuva!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!