Katso kuva!

Yhteinen mökkiviikonloppu? Pussaileva kohukaksikko Sanni ja Shirly Karvinen viihtyivät marketin alkoholiosastolla läheisissä tunnelmissa – kuva!

Kotimaa | 27.02.2021 07:27

Sanni ja Shirly Karvinen nähtiin viime viikon torstaina ostoksilla Imatran Citymarketissa onnellisen oloisina.

– Naiset olivat avoimesti erittäin läheisissä tunnelmissa, viihtyivät alkoholiosastolla oluita tutkien ja kiertelivät myös pitkään juusto- ja leipäosastolla. Liekö ollut mökkiviikonloppu edessä, Imatralta arvellaan.

Sanni ja Shirly Karvinen kaupassa.

Lue myös: Suutelivat toisiaan! Laulaja Sanni ja Shirly Karvinen kuhertelivat estottomasti – kaiken kertova video!

Useasti yhdessä

Viime vuoden lopusta lähtien Seiskalle on tullut runsaasti vinkkejä, joiden perusteella julkkiskaksikko on viettänyt paljon aikaa yhdessä.

Marraskuussa Seiskan lukija bongasi naiset juhlatuulella Jyväskylästä suositusta yökerhossa, jossa he suutelivat toisiaan estottomasti. Sen jälkeen he ovat viettäneen muun muassa yhteisen loman Lapissa ja aamiaisen helsinkiläisessä hotellissa.

Lue myös: Kiihkeitä suudelmia! Sanni ja Shirly Karvinen jälleen estottomina: pussailupari viihtyi helsinkiläisessä ravintolassa!

Muutama viikko sitten julkkiskaksikko viihtyi Helsingin keskustan Chalupa-ravintolassa läheisissä tunnelmissa. Siellä he vaihtoivat pusuja, joita silminnäkijöiden mukaan voisi sanoa jopa kiihkeiksi suudelmiksi.

Katso video Jyväskylän yöstä:

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!