fbq
Kotimaa
23.11.2021 18:47
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sonja Aiello
Huumerahojen pesusta epäillyn räppäri Williamin fitness-rakas romahti – Sonja Aiellolta itkuinen tilitys somessa
Kotimaa
23.11.2021 18:47
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska uutisoi tänään, että Penelope-biisillään tunnetuksi tullut räppäri William eli Ville Virtanen on saanut syytteen rahanpesusta. 

Syyte liittyy suureen huumeoikeudenkäyntiin, jossa huumeliigan syytetään tuoneen Suomeen tuhansia Subutex-tabletteja ja muun muassa 10 kiloa amfetamiinia. Juttua käsitellään parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa. 

Lue myös: Räppäri William sai syytteen rahanpesusta

Seiskan uutinen herätti hurjasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. William asuu avoliitossa fitnesskaunotar Sonja Aiellon kanssa, joka kertoo somessa saaneensa runsaasti palautetta tänään.

Hän kertoo, että netissä kiertää ilkeitä ja valheellisia kirjoituksia hänestä. 

- Milläköhän rahoilla tämäkin matka kustannettu? Kommentoitiin Sonjan Instagramissa matkakuvan alle, johon toinen vastasi:

- Miten olisi vaikka töillä, mitä Sonjakin iha päivittäin tekee?

Myös Jodel-sovelluksessa on päivän mittaan kirjoitettu useitakin päivityksiä Willaimin syytteestä sekä Sonjasta.

On varmast tienny vaikkei "osallisena" ookaan. Siks en ymmärrä, että uhriutuu. Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, yhdessä aloituksessa luki.

Jotkut Jodel-käyttäjät myös puolustivat Sonjaa.

Aidosti surettaa Sonjan puolesta. Hän ei ole vastuussa kumppaninsa tekemisistä, mutta täällä vaaditaan heti jo päitä pölkylle, eräs käyttäjä kirjoitti.

Lue myös: Räppäri William tuomittiin sakkoihin! - Kaahasi holtittomasti!

Avautui itkuisena

Sonja kirjoitti aiheesta Instagram-videotarinassaan. Fitnesskaunotar julkaisi itkuisen kuvan itsestään, jonka yhteydessä hän avautuu tunnemyrskystään.

- Niin se hyvä päivä voi muuttua pahimmaiseksi painajaiseksi. Jouduin perumaan päivän menotkin, koska ahdistus ja pahamieli on todella kova, hän aloittaa.

Sonja pyytää seuraajiaan jättämään hänet rauhaan.

- Mä pyydän koko sydämestäni, että jätätte minut tämän asian ulkopuolelle. Se mitä lehdet tai te ihmiset kirjoitatte, ei millään tavalla liity minuun. Älkääkö siis yhdistäkö minua tähän. 

Lue myös: Bikinikaunotar Sonja Aiello julkaisi puolialastomia yhteiskuvia räppäri Williamin synttäreiden kunniaksi - kuumaa koskettelua upeissa maisemissa!

"En ole asianomainen millään tavalla"

Fitnesskaunottaren mukaan hänen seuraajansa ovat kirjoittaneet hänestä ilkeitä kommentteja. Lisäksi Sonja mainitsee ihmisten väittäneen, että hän olisi itse syytettynä.

- Oon todella surullinen miten te ihmiset kirjoitatte musta ja puhutte niinkuin mua syytettäisiin jostain. Mä en ole asianomainen millään tavalla, muistakaa se.

Lue myös: Riitelyä ratikkapysäkillä?! Nuori superpari Sonja Aiello ja William bongattiin viileissä tunnelmissa Helsingissä: paljonpuhuvat paparazzikuvat julki!

Sonja painottaa kirjoituksessaan, ettei valheellista tietoa saisi levittää.

- Muistutan myös, että valheellisen tiedon levittäminen on rikos ja siitä joutuu vastuuseen. Joten te ihmiset jotka keksitte perättömiä juttuja, lopettakaa. 

Fitnesstähti halusi myös selventää, että hän on itse kustantanut omat ostoksensa.

- Harmittaa myös, että näköjään vuonna 2021 nuori nainen ei voi menestyä, tienata omia rahoja ja ostaa itselleen kivoja juttuja vaan aina ajatellaan että toinen ostaa. Mä voin kyllä sanoa, että aikalailla kaiken olen ostanut itse ja ylpeä siitä, hän päättää kirjoituksensa. 

Arkistovideo: Sonja Aiello fitnesslavalla