fbq
Jaajo Linnonmaa, Sointu Borg

Sointu Borg hylkäsi Jaajon firman kokonaan – palkatta jäänyt Diili-voittaja: "Mitä sitä turhia kiertelemään..."

Seiska uutisoi viikko sitten Diili-voittaja Sointu Borgin, 30, onnettomasta työpestistä. Diili-voiton myötä perustetun Kolla Oy:n tuore tilinpäätös paljasti, ettei Sointu saanut tilikauden aikana senttiäkään.

Kollasta Soinnulle luvattiin komealta kalskahtava projektijohtajan titteli.

Jaajo Linnonmaa jätti Sointu Borgin nollille – karu totuus Diili-ohjelman kulisseista paljastui

Seiskan tavoittama Sointu ei ollut innokas kommentoimaan Kollan taustalla vellonutta kriisiä, mutta myönsi jättäneensä yrityksen lopullisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kun kerran tiedät kaiken Kollan omistusosuudestani, niin mitä sitä turhia kiertelemäänkään. Voin vahvistaa, etten ole enää siinä osakkaana.

– Uskon edelleen liikeideaan, ja olen varma siitä, että nykyinen omistajapohja saa idean toimimaan, Sointu toteaa diplomaattisesti.

Sointu Borg
Sointu ei vaikuta liikoja harmittelevan Diili-diilin kiville karahtamista vaan jatkaa omassa firmassaan kovan tason ammattilaisena. Hänen yrityksensä esimerkiksi emännöi Tapparan otteluissa Tampereen Nokia-areenassa vip-tilaisuuksia.

Jäätävät välit! Jaajo Linnonmaan ja Sointu Borgin yhteistyö päättymässä – riidat rikkoivat unelman!

Seiska yritti saada vastausta myös Diili-veturi Jaajo Linnonmaalta taustalla vellovaan rahariitaan. Radiopersoona oli lomalla, joten hän kehotti kääntymään assistenttinsa puoleen.

Seiska lähetti myös tuotantoyhtiölle tukun kysymyksiä, mutta niihin Fremantle Media Finland Oy:stä ei ehditty vastata Seiskalle.