Sofia Belórfilta raju paljastus tv:ssä: Stefan Therman ihastui minuun jo Martinan ollessa raskaana! "Stefu lähti kotoaan itse"

Telkkari | 07.06.2021 12:53

Discovery+ -palvelussa tänään alkanut Sofian salaisuudet -sarja kertoo kohukaunotar Sofia Belórfin elämästä. Sarjassa päästään kurkistamaan Sofian yksityiselämään, josta on kohuotsikoita riittänyt.

Sofia kertoo ensimmäisen jakson alussa, että hänen miesystävänsä, kohuliikemies Stefan Therman ei ole julkisuuden henkilö. Stefu on kuitenkin sarjassa esillä melko näkyvästi, ja sarjassa nähdään itseoikeutetusti myös Sofian lemmikkikoira Bambi.

- Bambin sukunimi on Ranta-aho, koska se on ystävänpäivälahja Nikolta, Sofia kertoo ohjelmassa.

"En ole perheenrikkoja"

Sarjan ensimmäisessä jaksossa Sofia harmittelee, että hänen parisuhteensa päätyy tuon tuosta kohuotsikoihin. 

- Suhteeseemme alkoi tulla painetta ulkopuolelta.

Lue myös: "Mitä v***ua oon taas tehnyt?" Sofia Belórf ja Stefan Therman mekastivat kerrostalokotinsa sisäpihalla - kiistävät aamuöisen kärhämän: "Stefan oli jäänyt vahingossa jumiin"

Yhdeksi isoimmista paineen aiheuttajista parisuhteessaan Sofia mainitsee Stefun ex-rakkaan Martina Aitolehden.

- Stefu on kertonut ihastuneensa minuun jo Martinan baby showereiden aikaan, kun he odottivat yhteistä lastaan, vauvajuhliin itsekin tuolloin osallistunut Sofia tunnustaa.

Martina ja Stefu tapasivat vuonna 2011 Levillä, kun Martina oli vielä naimisissa. Stefun ja Martinan tytär syntyi vuonna 2012, joten Stefu ehti olla ihastunut Sofiaan vuosia, ennen kuin teki ihastuksen eteen mitään.

Lue myös: ”Sähän näytät ihan rantautuneelta hylkeeltä!” Sofia Belórfin tosi-tv-sarjan mainos julki – Stefan Thermanin kommentti järkyttää Sofiaa

Sofian mukaan Martinan mustasukkaisuus hänestä on ollut raskasta suhteelle.

- Minua on syytetty perheenrikkojaksi, ja että vein ystäväni miehen. Ensinnäkin Stefan lähti kotoaan itse ja Martina ei ole ollut ystäväni vuosiin. 
 
 

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!