fbq
Teemu ja Sirpa Selänne

Sirpa ja Teemu Selänne saapuivat Suomeen: veneilyä pipo päässä, sambakarnevaaleja ja skumppaa - katso kuvat

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne, 51, ja Sirpa-vaimo, 52, ovat saapuneet Suomeen nauttimaan alkukesän auringonporotuksesta, terassielämästä ja luonnosta.

Ahkerasti sosiaalista mediaa päivittävä Sirpa on jakanut Instagram-sivullaan lukuisia otoksia ihanista hulinoista, joita on päässyt koti-Suomessa muutaman päivän aikana kokemaan.

Sirpa ja Teemu Selänteen överikaverijuhlat - Sirpan antava kaula-aukko kiinnittää huomion: "Mikä täytekakku, wau" - katso kuvat

Ensimmäisen Suomi-päivityksen Sirpa jakoi kolme päivää sitten. Kuvissa Sirpa, Teemu ja ystävät ovat veneilemässä. Ilmeisesti kesäaurinko ei ole kuitenkaan lämmittänyt ilmaa vielä tarpeeksi, sillä Sirpalla näkyy olevan yllään lämpöinen takki ja pään suojana pipo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veneen kannella Teemu seisoo heijastavissa aurinkolaseissa hiukan vakavan oloisena.

- Suomen venekausi avattu!! Kiva dinneri Ravintola Paven Pentala saaressa! Hyvä seura ja maukkaat herkut! Sirpa hehkuttaa kuvatekstissä.

Terassilla hauska yksityiskohta! Tältä näyttää Selänteiden Kirkkonummen-koti talvella

Kaksi päivää sitten Sirpa on julkaissut häikäisevän yhteiskuvan, jossa poseeraa peräti kuuden naisystävänsä kanssa kesäterassilla. Kaunotarten käsistä löytyvät lasilliset kuohuvaa, ja lämpöäkin riittää jo niin, etteivät takki ja pipo ole tarpeellisia.

- Suomen kesä, kuohuvat ja ystävät kuuluvat niin yhteen! Sirpa toteaa kuvatekstissä.

Vaaleaverikkö hehkuttaa usein suurta, kansainvälistä ystäväjoukkoaan sosiaalisessa mediassa, ja julkaiseekin yhtenään iloisia kaverikuvia kaikkien ihasteltavaksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veera Selänne täytti 14 vuotta - Teemu Selänne julkaisi kuvia ja siirappiset onnittelut: "Poikien jälkeen saimme prinsessan"

Isolla kirkolla tanssahdeltiin viime viikolla lattarirytmissä, kun sambakarnevaali laskeutui Helsinkiin. Sirpa ja kaverit iloitsivat brasilialaismusiikin tahdissa, ja kaunotar on pari päivää sitten ikuistanut tästäkin tapahtumasta otoksia someen. 

Kuvissa Sirpa poseeraa ystävineen Tuomiokirkon edustalla, sekä aurinkoisella terassilla kylmät juomat nenien edessä.

- Helsingin Samba karnevaalien tunnelmissa! Sirpa kuvailee tanssivan emojin kanssa.

Kaverusten taustalla, Tuomiokirkon portailla näkyykin istuskelevan erikoiseen karnevaaliasuun sonnustautunut henkilö.

Teemu Selänteen Sirpa-vaimo pitkästä parisuhteesta: Meillä on aina seksihelle!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yli kaksikymmentä aviovuotta yhdessä viettäneillä Sirpalla ja Teemulla on neljä lasta. Perhe asuu Kaliforniassa, Orangen piirikunnassa, mutta vierailee kotimaassaan usein.

Wow, Teemu ja Sirpa Selänne löysivät toisensa jo vaippaiässä - katso suloinen yhteiskuva 50 vuoden takaa

Katso video: Seiskan Grillisota: Nyt kuumenee grilli! Miten pärjää Esko?