fbqVeera Selänne täytti 14 vuotta - Teemu Selänne julkaisi kuvia ja siirappiset onnittelut: "Poikien jälkeen saimme prinsessan" | Seiska
Ulkomaat
06.12.2021 15:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
veera selänne
Veera Selänne täytti 14 vuotta - Teemu Selänne julkaisi kuvia ja siirappiset onnittelut: "Poikien jälkeen saimme prinsessan"
Ulkomaat
06.12.2021 15:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

 NHL-legenda Teemu Selänteen ja vaimonsa Sirpa Selänteen kuopus, Veera Selänne on täyttänyt 14 vuotta. Kumpikin vanhempi onnittelee tytärtään omissa somepäivityksissään. Teemu on liittänyt Veerasta monta kuvaa somepäivitykseensä. Yhdessä hauskassa kuvassa Veera istuu vauvana pokaalin sisällä.

- Pieni tyttöni on neljätoista. Niin vaikea uskoa, kolmen mahtavan pojan jälkeen vuosi 2007 oli todella erityinen vuosi, ensin Stanley Cupin voitto ja sitten vielä tärkeämpi: saimme oman pienen prinsessa-Veeran. Olen todella iloinen ja kiitollinen tästä mahtavasta pienestä tytöstä. Hyvää syntymäpäivää tyttöni. Rakastan sinua, Teemu kirjoittaa.

Myös Sirpa on julkaissut monta kuvaa Veerasta. Kuvissa Veera poseeraa kauniissa merellisessä maisemassa auringonlaskun aikaan.

- Onnea meidän ihana, upea, voimakas tahtoinen ja kunnianhimoinen Veera 14-vuotta tänään! Olet super rakas muru! Sirpa kirjoittaa runsaiden sydänemojien kera.

Veeralla on kolme isoveljeä: Eemil, 25, Eetu, 24, ja Leevi, 21.

Selänteet asuvat Yhdysvalloissa.

Lokakuussa Sirpa menetti isänsä, Erkki Vuorisen, joka kuoli 90-vuotiaana.

Lue myös: Sirpa Selänteen isä on kuollut - Teemu Selänteen perhe julkaisi koskettavat muistopäivitykset: "Sydäntä särkee ikävä"

Sirpan lapsen julkaisivat lokakuussa surua huokuvat päivitykset isoisänsä poismenosta. Perheen kuopus Veera kirjoitti riipaisevasti rakkaan menettämisestä englanniksi.

- Tänään on ollut elämäni toiseksi pahin päivä. Vihaan sitä, että minun täytyy menettää rakkaitani. Menetin tänään todella tärkeän ihmisen. Tiedän, että hän on taivaassa poikansa Timon kanssa, perheensä kanssa ja Lisani kanssa. Toivon, että kaikki olisivat voineet tavata hänet! Hän oli yksi mahtavimmista persoonista joita tulen koskaan tuntemaan. Kaipaan sinua niin paljon. Rakastan sinua papa, Veera kirjoitti.