fbq
Kotimaa
05.05.2022 20:02
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Teemu ja Sirpa Selänne
Sirpa ja Teemu Selänteen överikaverijuhlat - Sirpan antava kaula-aukko kiinnittää huomion: "Mikä täytekakku, wau" - katso kuvat
Kotimaa
05.05.2022 20:02
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Yli kaksikymmentä vuotta naimisissa olleet Teemu, 51, ja Sirpa Selänne, 52, hurvittelivat luksuskaupunki Los Angelesissa ystävättären syntymäpäivähulinoiden merkeissä.

Sirpa on julkaissut Instagram-sivullaan paljonpuhuvan kuvasarjan, jossa kekkereiden hulppeista puitteista saa pienen maistiaisen. 

Julkaisun ensimmäisessä kuvassa upea naisporukka poseeraa iloisissa tunnelmissa. Toisena vasemmalta poseeraavalla Sirpalla on yllään kauniisti laskeutuva, rusketusta korostava vaaleansininen mekko, jonka antava kaula-aukko on melkoinen katseenkiinnittäjä. 

Juhlakalun täytekakku on valtava, luksusmerkki Chanelin logoilla ja laukuilla koristeltu kermajätti. Juhlien hulppeasti katettu ruokapöytä on täynnä kukkasia.

Lue myös: Biletys vaihtui reippailuun! Sirpa ja Teemu Selänne luksuslomalla Levillä - huh, mitkä puitteet!

Syntymäpäivien juhlintaan on ilmeisesti myös kuulunut helikopteriajelu enkelien kaupungin kattojen yllä, johon myös Teemu-rakas on osallistunut. Upeassa kuvassa Kalifornian aurinko valaisee Los Angelesin kantakaupungin korkeat pilvenpiirtäjät.

- Rakkaan ystäväni Stacyn loistokas syntymäpäiväjuhla viime viikonloppuna! Sirpa kirjoittaa ökykuvien alle vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Selänteiden koirat karkuteillä! Sirpa säntäsi hätiin

Wau, wau ja wau

Chanel-teemaiset glamour-pippalot ovat ihastuttaneet Sirpan seuraajia, ja etenkin käsilaukkukakku on aiheuttanut ihastelua ja jopa hyväntahtoista kateutta.

- Mikä täytekakku, wau. Toivottavasti teillä oli mukavaa, eräs ihastelee.

 

- Wau mitkä juhlat,mikä kakku, yksi hehkuttaa.

- Wau mikä kakku. Olen kyllä ihan pikkusen kateellinen, seuraaja myöntää.

Lue myös: Teemu Selänteen poika Eemil täyttää 26 - Sirpa-äiti julkaisi suloisen kuvasarjan komistuksesta: "Oot superrakas!"

Teemu ja Sirpa Selänne
Teemu ja Sirpa ovat olleet naimisissa vuodesta 1996.

Yli kaksikymmentä aviovuotta yhdessä viettäneillä Sirpalla ja ex-kohukiekkoilijalla on neljä lasta. Perhe asuu Kaliforniassa, Orangen piirikunnassa.

Lue myös: Wow, Teemu ja Sirpa Selänne löysivät toisensa jo vaippaiässä - katso suloinen yhteiskuva 50 vuoden takaa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »