fbqTätä kaunotarta ei hidasta mikään! Rita Niemi-Mannisen päätä huimaava temppu – katso kuva! | Seiska
Katso kuva!
rtia niemi-manninen

Tätä kaunotarta ei hidasta mikään! Rita Niemi-Mannisen päätä huimaava temppu – katso kuva!

Uutiset | 18.01.2021 21:02

Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta sekä Gladiaattoreista tuttu Rita Niemi-Manninen, 41, ei anna iän vaikuttaa akrobaattisiin taitoihinsa. 

Fitnesskaunotar julkaisi Instagram-tilillään päätä huimaavan kuvan, jossa hän seisoo taidokkaasti käsillään. Kaunotar kuitenkin myöntää päivityksessään, ettei temppu onnistu häneltä yhtä helposti kuin ennen. 

- Mä niin yritän pysyä vetreänä! Ei ole nivelet ja lihakset ihan enää kuin parikymppisellä, Rita kertoo. 

Lue myös: Fitness-tähti Rita Niemi-Manninen reagoi kovasanaisesti Rosanna Kuljun somekohuun: "V***u tää on skeidaa"

Nuorekkaan oloista Ritaa ei kuitenkaan iän tuomat vaikeudet tunnu hidastavan. Kaunotar on myös lisännyt päivitykseensä kannustavat hashtagit #periksieianneta ja #40onuus20,, joilla hän ilmaisee ikuista nuoruuttaan. 

Käsilläseisonta on sen verran haastava suoritus, ettei se ihan jokaiselta parikymppiseltäkään onnistu. 

Väärinpäin

Rita tuntuu viihtyvän jonkin verran päänalaisessa seisoma-asennossa, sillä hän on julkaissut usein kuvia käsilläseisonnassa. Ritalle tämä akrobaattinen temppu ei näytä tuovan vaikeuksia, vaikka hän käyttäisi vain toista kättään. 

Lue myös: Huh, mikä voimapakkaus! Rita Niemi-Mannisen jäätävän upea akrobaattinen taidonnäyte – katso kuva 

Fitnesskaunotar on myös saanut aviomiehensä Aki Mannisenkin mukaan omiin päänalaisiin kuviinsa Instagramissa. Useammin kaunotar kyllä esiintyy taidokkaissa otoksissaan täysin yksin. 

Lue myös: Rita Niemi-Manniselta riipaiseva tilitys nettikiusaamisesta - tytär Donna Bebiinaa pilkattu rajusti nimestään: ”Aikuisten kiusankohteena on vastasyntynyt lapsi” 

Lue myös: Seksivau! Fitnesskaunotar Rita Niemi lähti ensimmäisen kerran synnytyksensä jälkeen bailaamaan - railakkaat festarikuvat! 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!