fbqTosi-tv-tähden rankka lapsuus! Fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen kertoo alkoholisti-isänsä väkivaltaisuudesta: ”Istui omista törttöilyistään vankilassa” | Seiska
rita niemi-manninen

Tosi-tv-tähden rankka lapsuus! Fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen kertoo alkoholisti-isänsä väkivaltaisuudesta: ”Istui omista törttöilyistään vankilassa”

Uutiset | 09.02.2021 19:31

Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta sekä Gladiaattoreista tuttu Rita Niemi-Manninen, 41, pohtii syviä ajatuksia sosiaalisessa mediassa. Fitnesskaunotar paljastaa lapsuudestaan karuja asioita, kun hän muistelee edesmenneen isänsä käytöstä pitkässä Instagram-päivityksessä.

- Minun alkoholisti-isällä oli paha olo ja viina ja väkivalta olivat hänelle keino purkaa pahaa oloaan. Eikä ihan kevyimmällä asteikolla, vaan hän istui omista törttöilyistään vankilassa muutamaan otteeseen. Voi kuinka se satutti läheisiä. Äidille suuri hatunnosto hänen vahvuudestaan. Voi, miten ihmettelin isän käytöstä ja alkoholismia koko lapsuuteni?

Lue myös: Lihaskimppu Aki Manninen hehkuttaa Rita-vaimoaan: ”Vain kuolleen ruumiini yli” – katso ihana rakkauskuva! 

Ritan isän käytös on mietityttänyt häntä pitkälle aikuisuuteenkin. Rita on ihmetellyt, miten vanhempi voi hylätä lapsensa. 

- Miten paha olla voi olla, että niin tekee ja valitsee viinan? Tähän on tarvinnut palata uudelleen ja uudelleen varsinkin oman lapsen synnyttyä.Nuorena en tajunnut vielä, että huono käytös johtuu ihmisen omasta pahoinvoinnista ja rakkaudettomuudesta itseä kohtaan. Nyt tiedän sen ja mulla on ymmärrys, suuri ymmärrys.

Ymmärryksen myötä Rita on oppinut uskomaan ihmisiin enemmän. Tosi-tv-tähden mielestä jokainen voi muuttaa elämäänsä parempaan suuntaan. Hän myös korostaa, että vasta itsensä rakastamisen jälkeen voi rakastaa muita. 

- Tänä päivänä haluaisin vaan istua alas isäni kanssa ja puhua asioista. Niin paljon ymmärrän ja rakastan. Halaus sinne pilven reunalle. 

Väärinpäin kuvissa

Rita tuntuu viihtyvän nurinperin, sillä hän on julkaissut usein kuvia käsilläseisonnasta. Ritalle tämä akrobaattinen temppu ei näytä tuottavan vaikeuksia, vaikka hän käyttäisi vain toista kättään. 

Lue myös: Huh, mikä voimapakkaus! Rita Niemi-Mannisen jäätävän upea akrobaattinen taidonnäyte – katso kuva 

Fitnesskaunotar on myös saanut aviomiehensä Aki Mannisenkin mukaan omiin päänalaisiin kuviinsa Instagramissa. Useimmiten Rita kyllä esiintyy taidokkaissa otoksissaan täysin yksin.

Lue myös: Huh, mikä voimapakkaus! Rita Niemi-Mannisen jäätävän upea akrobaattinen taidonnäyte – katso kuva 

Lue myös: Tätä kaunotarta ei hidasta mikään! Rita Niemi-Mannisen päätä huimaava temppu – katso kuva!

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!