fbq
Kotimaa
05.05.2021 20:02
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Kari Pekonen, Instagram,
Kirsi Ylijoki
Sensuelleista kuvista somehitti - näyttelijä Kirsi Ylijoen rehellinen julkaisu kerää ihastelua: "Hyvä että ylipuhuivat sut"
Kotimaa
05.05.2021 20:02
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Atte Kajova, Kari Pekonen, Instagram,

Raumalaislähtöinen näyttelijä Kirsi Ylijoki, 51, julkaisi ennennäkemättömiä kuvia itsestään Instagram-tilillään.

Lue myös: Ohhoh, Keisari Aarnio -sarjan tähti Kirsi Ylijoki ja Eicca Toppinen asuvat valtavassa hirsilinnassa – katso kuva!

Roolihahmon suojasta

Pirteästä hiusväristään tunnettu näyttelijä poseeraa sensuelleissa kuvissa alusvaatteisillaan. Kauniit kuvat Kirsistä on ottanut valokuvaaja Noora Palonen. Kirsi kertoo kuvatekstissään, että on tottunut olemaan kuvattavana työnsä puolesta, mutta uudenlainen kuvaustilanne oli kaikin tavoin jännittävä myös kokeneelle esiintyjälle.

Näyttelijänä olen tottunut olemaan ja näyttelemään kameran edessä roolihenkilöni suojassa. Mutta tulla kuvatuksi valokuviin minuna, privaatisti, se ei ole mulle niinkään tuttua, Kirsi aloitti rehellisen kirjoituksensa.

Kirsin meikin ja hiukset on laittanut meikkitaiteilija Katja Partanen. Kirsi kertookin Nooran ja Katjan haastaneen näyttelijän pohtimaan kuvauksissa suhdetta omaan kehoonsa.

Noora ja Katja houkutteli mua tulemaan studiolleen kuvattavaksi itsenäni ja samalla he laittoivat mut pohtimaan, mitä ajattelen kehostani. Voisinko suhtautua siihen vielä lempeämmin? Miten puhun keholleni? Uskallanko tulla nähdyksi ja kosketetuksi sellaisena kuin olen?

Lue myös: Aviopari Eicca Toppinen ja Kirsi Ylijoki keikkailevat yhdessä – ”Vaimon kanssa on rennompaa”

Onnellinen yhteisestä matkasta

Kauniiden kuvien tarkoituksena on kohdata kuvattava sellaisena kuin tämä on ja lisätä hyväksyntää omaa kehoaan kohtaan. Kirsi kertookin oppineensa hyväksymään oman kehonsa ja katsomaan lempeämmin matkaa, jonka on saanut kehonsa kanssa kulkea.

Näitä pohtiessani huomaan olevani onnellinen siitä elämästä, jonka läpi olen kehoni kanssa seikkaillut, kaikki ne huonommat ja paremmat ajat. Niiden myötä hyväksyntä ja rakkaus kehoani kohtaan on vanhetessa vain lisääntynyt. Onnellisena odotan tulevaa (sydän).

Valtavaa suitsutusta

Konkarinäyttelijän rehellinen päivitys sai osakseen valtavan suosion, sillä kuvalla on tuhansia tykkäyksiä ja lukuisia kannustavia kommentteja. Esimerkiksi poptähti Tuure Boelius on kommentoinut Kirsin kuvaa kannustavilla sydänemojeilla. 

Ikävä sua rakas (sydän), Kirsi vastasi Tuuren kommenttiin.

Myös Haloo Helsingin keulahahmo ja soolouraakin luonut Elli Haloo on kommentoinut Kirsin herkkää kuvaa. Elli kommentoi kuvaa runsain sydämin ja kutsui Kirsiä siskokseen. 

Korjaan, UPEA SISKO!!! Elli kirjoitti.

Lue myös: Yllättävä julkkisporukka lomaili yhdessä Meksikossa - mukana Putous-tähtiä ja Haloo Helsingin Elli! Kuvat!

Kirsi selvästi ilahtui Ellin kannustavasta kommentoinnista ja ehdotti muusikolle yhteiskuvien ottamista samalla konseptilla.

Voi rakas kuinka upea olet! Ja just tuollaisena, omana itsenäsi (sydän). Ah, nää kuvat on niin mielettömiä, kommentoi kampauksen ja meikin kuviin tehnyt Katja. 

Upea Sinä, vaatteiden määrästä riippumatta, kaunis keho, mieli vielä kauniimpi (sydän). Olet hämmästyttävän ihana - joka tavalla, respect sis, kannusti näyttelijä Maria Kuusiluoma.

Ihana, upea sinä (sydän) ja miten kaunis teksti (sydän) olipa vain hyvä, että ylipuhuivat sut, ilakoi Varpu Hintsanen.

Lue myös: Jari Aarniosta tv-sarja – päänäyttelijäksi Putous-tähti: Ei näitä juonenkäänteitä voisi itse keksiä!

Takana avioero

Kirsi kertoi viime vuoden maaliskuussa Facebook-sivuillaan eroavansa puolisostaan, Apocalyptica-sellisti Eicca Toppisesta, 23 vuoden liiton jälkeen.

Maailman mullistuessa ihmeellisellä vauhdilla on meidän elämässä ollut hidas ja syvällinen prosessi, jonka myötä olemme viime vuoden lopulla päättäneet erota. Päätös on syntynyt erittäin hyvässä ja lämpimässä yhteisymmärryksessä näiden syvien pohdintojen tuloksena, Kirsi kirjoitti tuolloin.

Eicca Toppinen Kirsi Ylijoki
Kirsi ja Eicca vuonna 2017.

Lue myös: Yllätysero! Muusikko Eicca Toppisen ja näyttelijä Kirsi Ylijoen pitkä suhde päättyi: ”Päätös syntynyt syvien pohdintojen tuloksena!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »