Telkkari

Jari Aarniosta tv-sarja – päänäyttelijäksi Putous-tähti: Ei näitä juonenkäänteitä voisi itse keksiä!

14.12.2017 13:31

Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion rikosvyyhdistä tehtiin oma draamasarja.

Keisari Aarnio -sarja perustuu rikostoimittaja Minna Passin ja oikeustoimittaja Susanna Reinbothin samannimiseen menestyskirjaan. Sarjassa Jari Aarniota näyttelee muun muassa sketsisarja Putouksesta tuttu Kari Hietalahti, joka yllättyi käsikirjoituksen juonenkäänteistä.

− Ei näitä juonenkäänteitä voisi edes itse keksiä. Tai voisi, mutta kukaan ei uskoisi niitä. Tässä tarinassa on se onni, että nämä asiat ovat tällä hetkellä totta. Pitää kuitenkin muistaa, että tapaus on vielä kesken, Kari kertoi tiedotteessa.

Näyttelijän mukaan tv-sarjassa nähtävä Jari Aarnio on juuri sellainen kuin oikeuden pöytäkirjoissa on kerrottu.

− Tässä roolissa ei ole mitään keksittyä.

Mukana Putous-suosikki

Keisari Aarniossa toimittajaduo Minna Passia ja Susanna Reinbothia näyttelevät sketsisarja Putouksestakin tuttu Pilvi Hämäläinen ja pitkän linjan näyttelijä Kirsi Ylijoki.

Kirsi Ylijoki ja Pilvi Hämäläinen
Kirsi Ylijoki (vas.) ja Pilvi Hämäläinen

− Tässä tuodaan näkyväksi se mieletön työsarka, joka rikos- ja oikeustoimittajilla on. Tässä on tajunnut sen, kuinka paljon työtä lukemamme pienet uutiset ovat vaatineet, Kirsi Ylijoki pohti.

Pilvin mukaan on poikkeuksellista näytellä sarjassa, jonka käsikirjoituksen jokainen osa on kirjoitettu tarkkaan tositapahtumien mukaan.

− Kun on tavannut Susannan ja Minnan ja käynyt oikeudessa paikan päällä seuraamassa istuntoa, niin tajuaa, että tässä ei ole vain käsikirjoitus, vaan tämä perustuu oikeasti tositapahtumiin, Pilvi pohti.

Keisari Aarnio nähdään maksullisessa Ruutu+:ssa ensi keväänä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Timo Korhonen, Ari Lahti, Atte Kajova
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!