Kerttu Rissanen oli luovuttaa Selviytyjät Suomessa – muistelee keskusteluaan ”kiusaajaringin” kanssa: ”Kukaan muu ei joutunut kuuntelemaan sellaista”

Telkkari | 22.04.2021 13:01

Näyttelijä ja somevaikuttaja Kerttu Rissanen putosi Selviytyjistä viime lauantaina nähdyssä jaksossa. Sitä edeltävässä jaksossa hänelle oli annettu viisi mustaa ääntä, jotka lisättiin hänen viimeiseksi jääneen heimoneuvostonsa äänisaldoon.

Kertun kohtelu on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja monet katsojat kokivat Kertun tulleen kiusatuksi. Kerttu kertoo Seiskan Heimoneuvostossa kokeneensa olonsa kurjaksi siirryttyään Aasojen leiriin ennen leirien yhdistämistä. 

- Sinnittelin vain. Odotin heimojen yhdistämistä. Sitten tulivat mustat äänet, mikä vesitti koko tunnelman heimojen yhdistymisestä. Minulle tuli hetkeksi sellainen olo, että te kaikki varmaan vihaatte minua. Minulla oli yöllä sellainen olo, että lähden kotiin ja miten siitä muka jatkaa enää eteenpäin, Kerttu kertoo.

Lue myös: Kimmo Vehviläinen järkyttyi Kerttu Rissasen kohtelusta Selviytyjät Suomessa – vertasi teurastukseen: ”Kertun kohtelu on sitä luokkaa”

”Kukaan ei sanonut mitään kivaa”

Mustien äänien jälkeen yhdistetyn leirin nuotiolla alkoi keskustelu, jota on kutsuttu somessa kiusaamisringiksi. Siinä kaikki Kertulle mustan äänen antaneet kertoivat syitä tapahtuneeseen.

- Minusta tuntui, että jokainen yksitellen kertoi, mikä kaikki minussa ärsytti. Kyllä se oli vähän sellainen, että kaikki kertoivat, mikä minussa on vikana. Kukaan muu ei joutunut kuuntelemaan sellaista.

Vaikka Kerttu oli itse kysynyt perusteluja, oli hän yllättynyt ikävien kommenttien ryöpystä.

- Itse olisin sanonut jotain ja todennut, ettei se ole niin vakavaa – tämä on vain peliä. Oli outo tilanne, koska kukaan ei sanonut mitään kivaa. Kaikki olivat vain sillä tavalla, että: ”No, äänestin sinua, koska ärsytit."

Myös Seiskan Heimoneuvostoa juontava Niko Saarinen muisti keskustelutilanteen hyvin.

- Se oli ehkä kiusallisin hetki tuohon mennessä. Se oli aivan järjetöntä. Kun yksi lopetti lauseen, toinen jatkoi heti perään. Se vain jatkui ja jatkui.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!