Katso kuva!
Suvi Pitkänen

Selviytyjät kohahduttaa jälleen! Suvi Pitkästä syytetään ikämiesvihasta - näpäyttää arvostelijoitaan tulikuumalla alusvaatekuvalla: Katso!

Kotimaa | 22.03.2021 12:09

Selviytyjät-sarja on puhututtanut mediassa viime viikkoina valtavasti. Aki Mannisen sanomisia Selviytyjät Extra -ohjelmassa on ruodittu sekä perinteisessä että sosiaalisessa mediassa ankarasti. Viime lauantain Selviytyjät Extra -ohjelmassa pohdittiin puolestaan, onko dj:nä työskentelevällä Suvi Pitkäsellä ikämiesvihaa tai auktoriteettikammo. 

Lue myös: Nyt tilittää Suvi Pitkänen! "Kiiltokuvakerhoon" kuulunut tv-tähti paljastaa taustat Aki Mannisen Selviytyjät-rähinästä: Siihen on syynsä

Jälkipuinnista jälleen dramatiikkaa

Viime lauantain ohjelman jälkipuinnissa pohditaan sekoitettujen heimojen dynamiikkaa juontaja Arttu Harkin vaihtaessa heimoa. Suvi antaa Selviytyjät-ohjelmassa ymmärtää, että Arttu on ottanut uudessa heimossaan heti johtajan roolin. Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen kanssa asiaa Extrassa ruotinut Mikko ”Peltsi” Peltola kuvailee, että vaelluksilla ja retkeillessä ihmiset jakautuvat luonnostaan ahkeriin ja velttoileviin.

- Arttu on varmaan tämmönen: ”Perhana ei tapahdu mitään, niin minä haen ne polttopuut sitten”, Peltsi analysoi tilannetta.

- Miksi se ärsyttää Suvia sitten niin paljon? Alma kyselee.

- Onko Suvilla joku tällainen auktoriteettikammo tai ikämiesviha, että hän ei vaan lähtökohtaisesti tykkää vanhemmista mieshenkilöistä, Kimmo arvioi.

Katso myös: Nyt ei paljon lämmitä! Suvi Pitkänen hätkähdyttää yläosattomana läpinäkyvässä verkkoasussa - kuva!

Lyhyt vastaus pohdintoihin

Päämäärätietoinen Suvi ottikin asiaan heti tuoreeltaan kantaa Instagram-sivuillaan julkaisemansa kuvan yhteydessä. Kuvatekstissä Suvi vastaa näihin Kimmon pohdintoihin napakasti.

- Vastaus molempiin on ei, Suvi kirjoittaa silmää vinkkaavan hymiön kera.

Upean alusvaatekuvansa kuvatekstin Suvi on aloittanut englanninkielisellä sitaatilla vahvoista naisista.

- Vahva nainen katsoo haastetta suoraan silmiin ja vinkkaa sille, sitaatti kuuluu vapaasti suomennettuna.

Kyseessä pelitilanne

Kattavia perusteluja näyttävällä dj:llä on vastaukselleen monia.

Lue myös: Tätä dj:tä ei pandemia pysäytä! Suvi Pitkänen nauttii bikinikeleistä Dubain lämmössä – pääsi vihdoin toteuttamaan yhden unelmansa

- Olen voimakastahtoinen ja päämäärätietoinen luonne. En pelkää nousta ketään (miehiä tai naisia) vastaan, jos koen epäkunnioittavaa käytöstä tai jos tunnen, ettei minua arvosteta.

Suvi on Selviytyjät-kauden edetessä monesti painottanut kyseessä olevan tosi-tv-peli, jossa tärkeään rooliin nousee henkinen sodankäynti. Tähän argumenttiin Suvi palaa myös kuvatekstissään.

- Tässä tapauksessa, kun oli kyse pelistä, jos tunnen oloni uhatuksi, teen kyllä peliliikkeitä sen sijaan, että jään ihmettelemään mitä tapahtuu. Sama pätee kyllä ihan oikeaan elämään. En nojaudu kehenkään, tässä tapauksessa vahvoihin miehiin, vaan uskallan pelata itse, luottaa omiin vahvuuksiin ja ottaa riskejä. Selviytyjät on peli, jossa loppuviimein pitää pärjätä yksilönä. Peli pitää nähdä kokonaisuutena, ei tuijottaa vain senhetkistä hetkeä. Se oli myös yksi kisan vaikeimpia juttuja.

Näpäyttää arvostelijoitaan

Suvi kokee, että sekä elämässä että Selviytyjissä on tärkeää eri vaihtoehtojen tarkastelu ja arviointi.

- Selviytyminen teoriassa tuossa kilpailussa on myös sitä, että osaa punnita vaihtoehtoja, vähentää uhkaa ja osata arvioida, mitä on tehtävissä. Tavoitehan kaikilla on selvitä eteenpäin ja voittaa, Suvi näpäyttää.

Selviytyjät-kaunotar kirjoittaa vastauksensa loppuun vielä hauskan faktan itsestään, jolla haluaa lopullisesti kuitata ikämiesviha-arvostelut.

- Ja fun fact, tiesittekö että olen kihloissa mua 16v. vanhemman miehen kanssa.

Lue myös: Julkkiskaunotar Suvi Pitkäsen megayllätys: Kihloihin Marko-rakkaan kanssa!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!