fbq
Frederik lähti ulkomaille.

Seksipommi-Riikan jättämä Frederik, 72, pakeni eroahdistusta ulkomaille: Haen naisen Aasiasta!

Legendaarisen laulaja Frederikin alias Ilkka Sysimetsän, 72, maailma romahti pari viikkoa sitten, kun hän palasi kotiin Rodoksen-keikkamatkalta. Kotona miestä odotti järkytys, sillä hänen nuori rakkaansa Riikka, 34, oli pakannut tavaransa ja muuttanut parin kotoa.

IS: Tämä seksipommi jätti tylysti Frederikin, 72 - katso Riikan, 34, paljastavat bikinikuvat!

Pitkän suhteen päättyminen sai Frederikin lähtemään ulkomaille puntaroimaan ajatuksiaan. Seiska tavoitti Frederikin Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jossa mies oli nousemassa Kanarian-koneeseen.

Kanaria on vain välietappi konkarilaulajalle, joka aikoo rakkauden perässä käydä tarkistamassa myös muun muassa Vietnamin ja Thaimaan apajat.

Frederik villitsee Mannerheimina: Kiehnää rohkealla musiikkivideolla Maria Monden kanssa – katso!

– Lähden tekemään surutyötä mutta myös etsimään itselleni uuden naisen! Paras keinohan ajan kanssa on saada ero-surua pois, kun löytää uuden kivan naisen tilalle. Sitä kautta saa muuta ajateltavaa ja huonot asiat pois muistista, Frederik yllättää.

Junttidiskon kuningas uskoo, että hänen on helpompaa löytää ulkomaalainen nainen.

– Mitä pidemmältä naisen löydän, sen parempi. Ulkomaalaisilla naisilla ei ole mielikuvaa Frederikistä, vaan heidän kanssaan tutustumisen voi aloittaa puhtaalta pöydältä.

Frederik raivostui Tapani Kansalle: Olet naisia kähmivä pelle!

– Nainen voi olla minkä värinen, maalainen ja kokoinen tahansa. Olkoon vaikka eskimo, kunhan on kiva ja herttainen, Frederik linjaa.

Lue lisää Frederikin ajatuksista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!