Vain Seiskassa!
Frederik eli Reetu

Frederik raivostui Tapani Kansalle: Olet naisia kähmivä pelle!

15.12.2016 07:00

Iskelmälegendojen Frederikin eli Reetun, Dannyn ja Tapani Kansan Finnhittien kuninkaat -yhteiskiertue sai ikävän särön, kun Tapani Kansa, 67, tylytti laulajakollegoitaan kovin sanoin blogikirjoituksessaan.

 

Tapani Kansa

 

Tapani ryöpytti kotisivuillaan julkaisemassaan kirjoituksessa Frederikin, 71, pukeutumistyyliä ala-arvoiseksi. Lisäksi hän vahvisti pitkään velloneet huhut kutsumalla tangokuningatar Erika Vikmania Dannyn, 74, tyttöystäväksi.

 

Erika ja Danny

Danny ja Frederik eivät sulattaneet kirjoitusta, vaan antavat Tapanin kuulla nyt kunniansa. Frederikiä on nyppinyt jo pidempään ”diktaattoripelleksi” kutsumansa Tapanin ylimielinen suhtautuminen kiertueeseen, mitä he ovat katsoneet aiemmin läpi sormien.

– Paria tv-esiintymistä lukuun ottamatta Tapsa ei ole osallistunut kiertueidemme markkinointiin. Lisäksi hän on myöhästellyt keikoilta. Viimeksi viime viikonlopun Hämeenlinnan-keikalle hän saapui 45 minuuttia myöhässä, Frederik vuodattaa.

Pitkän linjan iskelmätähden toiminta keikoillakaan ei kestä Frederikin mukaan päivänvaloa.

– Tapsa kähmii ja kokee oikeudekseen puristella ja suukotella ryhmän naispuolisia jäseniä takahuoneissa, Frederik oudoksuu.

 

Lue koko juttu ja tähtien kaikki sanailut tänään ilmestyneestä Seiskasta!

 

 

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!