Katso kuva!
Ellen Jokikunnas

"Seksin ylipapitar" Ellen Jokikunnas avautuu harvinaisella tavalla aviomiehestään - romanttinen hääyökuva julki!

Kotimaa | 23.04.2021 15:30

Juontaja Ellen Jokikunnas, 44, kertoi tänään perjantaina (23.4.) hänelle merkittävästä kohtaamisesta, joka tapahtui tasan 11 vuotta sitten. 

Ellen julkaisi Instagram-tilillään kuvan hänen ja miehensä Jarin hääyöstä. Kuvatekstissä juontaja ilmoitti, että tänään on päivälleen 11 vuotta siitä, kun Ellen ja Jari tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa. 

Enpä olisi 11 vuotta sitten tänään ystävän synttäreillä uskonut, että elämääni tupsahtaa ihmeellinen (ja omituinen) mies, jota nykyisin aviomieheksenikin kutsun. (Tässä kuva meidän romanttisesta hääyöstä 3,5 vuotta sitten), Ellen totesi julkaisussaan.

Hääyökuvassa Ellen katsoo rakastavaisesti nukkuvaa puolisoaan, jonka puhelimessa tummakutri onkin nimellä "Seksin ylipapitar". Ellen paljasti asian viime kuussa (12.3.).

Lue myös: Söpöysvaara! Ellen Jokikunnas hurmaa pikkiriikkisten kissanpentujen kanssa: "Koronakevään pelastus" - katso kuvat! 

Ellen ja Jari menivät naimisiin syyskuussa 2017, ja häitä tanssittiin julkisuudelta salassa pidetyssä paikassa. Juontaja on asunut miehensä kanssa saman katon alla jo vuodesta 2011 asti. 

Ellen on pitänyt yksityiselämästään jo pitkään matalaa profiilia, eikä hän ole aiemmin kommentoinut suhdeasioitaan vuosiin. Viime aikoina juontaja on kuitenkin julkaissut enemmän kuvia miehestään, ja kertonut seuraajilleen avoimemmin myös yksityiselämänsä asioista. 

Lue myös: Yksityisyyttään varjelevalta Ellen Jokikunnakselta harvinainen yhteiskuva aviomiehensä kanssa: "Hymyilimme reissussa autuaan tietämättöminä, että..."

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!