Katso kuvat!
Ellen jokikunnas

Yksityisyyttään varjelevalta Ellen Jokikunnakselta harvinainen yhteiskuva aviomiehensä kanssa: "Hymyilimme reissussa autuaan tietämättöminä, että..."

Uutiset | 08.02.2021 14:02

Juontaja Ellen Jokikunnas, 44, muistelee sosiaalisessa mediassa elämänsä merkittävää hetkeä. Nostalgian keskellä tummatukkainen kaunotar jakoi kahden kuvan päivityksen, jossa hän on miehensä Jarin kanssa lomaimatkalla. Pariskunnalla on kuvissa hymyt lähes korvissa, kun he nauttivat paratiisimaisista maisemista.  

- Kaksi vuotta sitten tänään hymyilimme reissussa autuaan tietämättöminä, että samaan aikaan meidät oli juuri hyväksytty adoptiojonoon. Toki jo 3 vuotta 4 kuukautta kokonaisuudessaan adoptioprosessia takana. Tuon ihanan, hullun ja hauskan miehen kanssa olemme kulkeneet yhteistä matkaa kohta 11 vuotta, Ellen hehkuttaa, 

Lue myös: Söpöysvaara! Ellen Jokikunnas hurmaa pikkiriikkisten kissanpentujen kanssa: "Koronakevään pelastus" - katso kuvat! 

Pariskunta meni naimisiin syyskuussa 2017, ja häitä tanssittiin julkisuudelta salassa pidetyssä paikassa. Ellen on pitänyt yksityiselämästään jo pitkään matalaa profiilia, eikä hän ole kommentoinut suhdeasioitaan vuosiin. Nykyisen miehensä kanssa hän on asunut saman katon alla jo vuodesta 2011 asti. 

Lapsettomuus

Juontaja avautui muutamia vuosia sitten lapsettomuudestaan. Tuolloin Ellen kertoi Anna-Lehdelle käyneensä hedelmöityshoidoissa useita vuosia.

Lue myös: Anna: Ellen Jokikunnas avautuu lapsettomuudestaan - odottaa miehensä kanssa adoptiolasta 

- Minulla todettiin molempien munanjohtimien tukos. Umpisuoleni leikattiin, kun olin teini-ikäinen, ja munatorveni ovat saattaneet vaurioitua leikkauksen yhteydessä. Mutta se voi olla synnynnäistäkin. Syytä ei varmuudella voi tietää, Ellen kertoi lehdelle.

Radiosta pois

Radiosta ja televisiosta tunnettu juontaja teki viime syksynä yllättävän päätöksen, kun hän kertoi jäävänsä pois radiosta. Ellenin kymmenen vuoden radioura päättyi, kun hän ei saanut tarjottua juontopestiä sopimaan yhteen tämän vuoden työkuvioiden kanssa.

Lue myös: Ellen Jokikunnakselta pysäyttävä yllätysilmoitus somessa: "Tein hurjan, jännittävän ja vaikean päätöksen"

- En olisi pari viikkoa sitten uskonut uskaltavani hypätä tässä ajassa näin rohkeasti, mutta nyt kun sen tein, oloni on kevyt, varma, luottavainen ja onnellinen. Toki myös kauhunsekainen ja haikea, koska eihän kukaan täysipäinen kieltäydy mistään työstä tässä maailmantilanteessa. Nyt vaan oli oikea hetki pitää kiinni jo muista sovituista mielenkiintoisista ensi vuoden töistä, nojata tukevasti tuuleen ja huikata heipat radiolle hetkeksi, Ellen kertoi. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!