fbqSöpöysvaara! Ellen Jokikunnas hurmaa pikkiriikkisten kissanpentujen kanssa: "Koronakevään pelastus" - katso kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
ellen jokikunnas.

Söpöysvaara! Ellen Jokikunnas hurmaa pikkiriikkisten kissanpentujen kanssa: "Koronakevään pelastus" - katso kuvat!

Uutiset | 21.01.2021 20:01

Radiosta ja tv-ohjelmista tunnettu juontaja Ellen Jokikunnas, 44, hehkutti söpöjä mirrejä sosiaalisessa mediassa, kun julkaisi niistä suloisia kuvia Instagram-tilillään. Juontajan kuvasarjassa on viisi pientä kissanpentuja, jotka pyörivät emonsa ympärillä. 

Lutuiset lemmikit ovat rodultaan todella ainutlaatuisia, sillä pennut ovat bengalinkissoja, jotka tunnistaa lähes ilvesmäisestä turkin kuvioinnista. 

Lue myös: Anna: Ellen Jokikunnas avautuu lapsettomuudestaan - odottaa miehensä kanssa adoptiolasta 

Ellenin päivityksen mukaan pennut syntyivät vuosi sitten juuri ennen kuin koronaviruspandemia järisytti maailmaan. 

- 20.1.2020 saapuivat koronakevään pelastus, ihmeelliset bengispallot!  Ellen hehkuttaa.

Vielä vuosi sitten pennut painoivat vain hieman yli 100 grammaa, mikä on kissanpennuille hyvin normaalia. Söpöt pennut olivat niin pieniä, että ne mahtuivat kämmenelle käpertymään. 

Kaikki suloiset neljä kuvaa ja yhden videon näkee klikkaamalla päivityksessä näkyvää pientä nuolta otoksen oikeassa reunassa. 

Lopetti radiossa

Ellen ilmoitti marraskuun lopussa jättäytyvänsä radiojuontajan töistään Helmiradiolla. Hän kertoi asiasta tuolloin Instagramissa. 

Lue myös: Ellen Jokikunnakselta pysäyttävä yllätysilmoitus somessa: "Tein hurjan, jännittävän ja vaikean päätöksen"

- Tein hurjan, jännittävän ja vaikean päätöksen. Jään hetkeksi pois radiosta. Vuoden vaihteessa tulee täyteen kymmenen vuoden upea työrupeama radiossa, ensin Radio Aallossa, ja viimeiset vuodet Helmiradion aamussa, Ellen kertoi.

Ellen ei lopettamisestaan huolimatta kadonnut radiosta aivan kokonaan, sillä hän on ollut tammikuun aikana Me Naiset Radiolla Jenni Alexandrovan, 40, juontoparina. 

Lue myös: Söpöysvaara! Ellen Jokikunnas hurmaa jättiläismäisen Reino-koiransa kanssa: "Oma sylivauva ja rakkausnakki" - katso kuvat! 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!