fbq
Kotimaa
15.05.2021 22:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Sedu Koskinen
Sedu Koskinen täräyttää mielipiteensä BB-asukkaista: "Mielistelijät ärsyttivät!"
Kotimaa
15.05.2021 22:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Tämän kauden julkkis Big Brotherista kuudentena talosta ulos häädetty ex-ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, paljasti Seiskalle, että talossa itsessään olo ei ärsyttänyt, mutta joidenkin asukkaiden pelaaminen ärsytti.

– Eniten ärsytti ne ihmiset, jotka yrittävät mielistellä kaikkia. Nimiä en tässä ala sanomaan, mutta kaikki BB:n seuraajat arvaavat kyllä. Myös tyhjännaurajat ärsyttivät, Sedu toteaa.

– Nuoret olivat kivoja ja raikkaita. Mukava piristys ja lisä, Sedu paljasti Seiskalle perjantaina (14.5.).

Lue myös: Entinen yökerhokuningas Sedu Koskinen avoimena epäonnistumisistaan: Pyrin olemaan rehellinen

Katso Sedu Koskisen esittelyvideo Big Brotherissa 2021

Jaarittelu oli raskasta!

Vuosia asiakaspalvelussa työskennellyt ja satoja työntekijöitä kaitsenut määrätietoinen ja laskelmoiva Sedu, löysi talossa ollessaan myös itsestä uusia puolia. 

– Ajantaju hävisi, kun ei saanut kahvia, enkä päässyt ottamaan ”siviilissä” tottumiini päivänokosia, niin etenkin päivät tuntuivat pitkiltä ja tuppasi väsyttämään. Huomasin myös, että minua ei ole tehty kuuntelemaan pitkiä jaarituksia. Niiden kuunteleminen oli välillä todella raskasta, Sedu naurahtaa.

Sedun ollessa BB-talossa tiedotettiin hänen kuntavaaliehdokkuudestaan.

– Nyt panostan täysillä ehdokkuuteeni, ja katsotaan kun kesä lähtee tästä käyntiin, niin mitä kaikkea se tuokaan tullessaan, Sedu myhäili salamyhkäisenä.

Katso Sedu Koskisen karanteenipäiväkirja ennen Big Brotheriin menoa

Lue myös: Politiikkaa ja uutta musiikkia! Sedu Koskinen on monikulttuurinen perussuomalainen – ”Kun on vaikeaa, pitää hoitaa perusasiat”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »