Sedu Koskinen

Politiikkaa ja uutta musiikkia! Sedu Koskinen on monikulttuurinen perussuomalainen – ”Kun on vaikeaa, pitää hoitaa perusasiat”

Kotimaa | 08.05.2021 18:48

Entinen ravintolamoguli Seppo ”Sedu” Koskinen, 63, käveli viime viikonloppuna julkkisten Big Brother -taloon.

Big Brotherin lisäksi entistä yökerhokuningasta pitää kiireisenä vaalirumba. Sedu on nimitäin lähtenyt perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaaksi.

– Valitsin persut, koska heidän ajatuksensa ja ohjelmansa on yksinkertainen ja helppo ymmärtää. Silloin kun on vaikeampaa, pitää hoitaa perusasiat ja sitten kun menee paremmin, voi parantaa elämisen laatua, Sedu selvittää.

Virossakin viihtyvän yrittäjän vaaliteema on “Helsinki elää”, joka pitää hänen mukaansa sisällään muun muassa elinvoimaisuuden, yrittäjäystävällisyyden ja monikulttuurisuuden.

Ex-ravintolamogulin kesä tuo uusia työkuvioita.
Ex-ravintolamogulin kesä tuo uusia työkuvioita.

Lue myös: Entinen yökerhokuningas Sedu Koskinen avoimena epäonnistumisistaan: Pyrin olemaan rehellinen

Tauskin biisi

Viime vuonna Sedu myös hätkähdytti laulutaidoillaan. Tauno ”Tauski” Peltosen laatima kappale Minä muistan sinut aina on saavuttanut YouTubessa lähes 360 000 kuuntelukertaa.

Iskelmäareenoilla Zedu De Luca -nimellä operoivalta laulajalta on luvassa uutta musiikkia.

– Uusi kappale on loppumetreillä työn alla. Olen tällä hetkellä kiireinen, mutta uskoisin kappaleen tulevan julki kesällä.

Lue myös: Vain Seiskassa! Sedu Koskinen kuvasi videoita Big Brotherin hotellikaranteenissa – kommentoi tuottajien puheita: ”Varmaan palturiakin puolet”

Sedun konsultoimat ravintolat Suomessa ja Tallinnassa ovat kiinni koronan takia ja odottavat koronarajoitteiden purkua.

– Tulevaisuudesta on vaikea sanoa, varsinkin jos korona vaikeuttaa yökerhojen avaamista pitkälle loppuvuoteen. Odotellaan ja toimitaan sitten, Sedu toteaa salamyhkäisenä.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!