fbq
satu silvo

Satu Silvon tytär on kuin ilmetty äitinsä! Kaunottaret säteilivät valmistujaisjuhlissa

Ex-näyttelijäpariskunnan Satu Silvon ja Heikki Kinnusen Vilma-tytärtä nähdään harvoin julkisuudessa.

Satu, 59, jakoi tyttärestään kauniita kuvia Instagramiin viikonloppuna. Vilma, 33, on seurannut vanhempiensa jalanjäljissä. Hän on juuri valmistunut näyttämötaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta.

- Onnea Vilmiski. Lumoavan omanlainen olet, ihan juuri sinä, etkä kenenkään tai minkään jatke, Satu onnittelee tytärtään somessa.

- Herkkä, väkevä, mielikuvitusrikasta, luova, ihana huumorintaju, analysoiva ja ihmettelevä sekä kyseenalaistava. Sinussa on vahva kohtimenemisen sinnikkyys ja totuudellisuuden taju. Kukoistuksen luovuuden ja lahjakkuuden hedelmät nyt näyttämötaiteen käyttöön; monimuotoisille näyttämöille sen kaikissa olomuodoissa, rohkeutta sinne minne ikinä elämän polut viekään, Satu kirjoittaa.

Satu poseeraa tuoreissa kuvissa yhdessä tyttärensä kanssa. Kumpikin on pukeutunut värikkäisiin juhla-asuihin. Tytär on selvästi perinyt äitinsä kauneusgeenit.

Sadun julkaisemissa kuvissa näkyy myös näyttelijäntaiteen professori Elina Knihtilä, joka on nostanut valmistuneen kanssa juhlamaljan.

Kirja: Pikkuhousuissa keikistellyt Satu Silvo sai Martti Suosalon kiipeliin: "Kauhea stondishan siinä tuli"

Vilma näytteli jo lapsena. Hän esitti Pekko ja unissakävelijä -elokuvassa Satu Silvon näyttelemää Pipsaa lapsena. Myöhemmin Vilma on tähdittänyt muun muassa sarjoja Presidentin kanslia, Villa Helena, Uusi päivä ja Paras vuosi ikinä.

Myös Vilman pikkuveli Paavo Kinnunen on näyttelijä.

Vilma oli mukana viimeisimmällä Yökylässä Maria Veitola -kaudella, jossa Maria Veitola vieraili Sadun ja tämän nykyisen puolison, Reidar Palmgrenin kotona. Vilma kertoi ohjelmassa Marialle saaneensa olla oma itsensä koulussa ja alalla kuuluisista vanhemmistaan huolimatta.

Vilma kertoi otaksuvansa, että asiaan on vaikuttanut se, että hänen sukunimensä on Kinnunen eikä Silvo. Vilma kertoi ohjelmassa, että Paavo-veljensä on saanut kuulla viittauksia isäänsä sukupuolensa vuoksi.

Satu Silvo näyttelee yhdessä ex-miehensä Heikki Kinnusen kanssa – nykyinen mies Reidar Palmgren antoi neuvoja rooliin

Vilma on jakanut sometililleen hauskan nostalgisen kuvan lapsuudestaan. Kuvassa hän näyttelee yhdessä isänsä Heikki Kinnusen sekä näyttelijä Aake Kallialan kanssa.