fbq
Satu Silvo näyttelee yhdessä ex-miehensä Heikki Kinnusen kanssa – nykyinen mies Reidar Palmgren antoi neuvoja rooliin | Seiska
Telkkari
27.03.2021 13:40
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Lehtikuva ja Seiskan arkisto
Satu Silvo, Reidar Palmgren ja Heikki Kinnunen
Satu Silvo näyttelee yhdessä ex-miehensä Heikki Kinnusen kanssa – nykyinen mies Reidar Palmgren antoi neuvoja rooliin
Telkkari
27.03.2021 13:40
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Lehtikuva ja Seiskan arkisto

Seiska haastatteli etäyhteyden avulla parhaillaan kuvattavan lehtikeisari Urpo Lahtisen (1931-1994) elämästä kertovan tv-sarjan näyttelijöitä.

Perhekuvioiden lisäksi sarjassa seurataan Urpon perustaman Hymy-lehden persoonallista toimittajakuntaa. 1970-luvulle sijoittuva Hymyä!-sarja nähdään ensi vuonna C More -palvelussa, ja myöhemmin MTV3-kanavalla. Sarjan tuottaa Aku Hirviniemen ja Janne Katajan omistama tuotantoyhtiö Hihhihhii.

Urpo Lahtinen

Lue myös: Arkistohelmi: Ex-taloudenhoitaja paljasti: Maija-Liisa sekoitti sairaan Urpo Lahtisen pään ja kavalsi omaisuuden – Interpol etsii!

Toimittajan ammatti on jaakobinpainia

Satu Silvo

Satu Silvo on ollut muutaman kerran itsekin kohuotsikoissa, joita poiki Sadun ja Heikki Kinnusen yhteiselämästä. Näyttelijäpari oli yhdessä vuosina 1986–2002. Hymy-sarjassa Heikki ja Satu näyttelevät toimittajakollegoita.

– Aikoinaan otsikoita nähdessäni mietin, ketä oikeasti kiinnostaa minun elämäni.

Satu on pohtinut vuosien saatossa toimittajan moraalia.

Elsa Saision kanssa keskustelimme toimittajan käymästä jaakobinpainista kohujuttuja tehdessä. En ajattele ihmisistä kylmäverisesti. Näyttelijän tulee samaistua ja ymmärtää roolihahmoaan.

Roolinsa rakentamisessa Satu on saanut neuvoja muun muassa kumppaniltaan Reidar Palmgrenilta.

– Reidar on työskennellyt toimittajana, joten olemme keskustelleet ammatista paljon. Keskusteluistahan suhteemme aikoinaan käynnistyikin.

Lue myös: Vau, näin häkellyttävän upealta Satu Silvo näytti 24-vuotiaana – kuva!

Työ täyttää eläkepäivät

Heikki Kinnunen

Heikki Kinnunen on nauttinut eläkepäivistään tekemällä tv-sarja- ja leffakuvuaksia. Konkarinäyttelijää pyydetään yhä monenlaisiin rooleihin, mutta mihin tahansa hän ei lähde. Juorulehden toimittajan näytteleminen kuitenkin vietteli Kinnusen mukaansa, varsinkin kun saa näytellä ex-vaimonsa Satu Silvon kanssa.

– Satu on upea näyttelijä. Vuosikin on sujunut mukavsti koronaa vietellessä, Heikki kiittelee ja puhkeaa lopulta laulamaan toimittajan korvaan ”Elämälle kiitos, sain siltä paljon”.

Lue myös: Heikki Kinnusen lapset seuraavat hänen jalanjälkiään: Se on hienoa!

Kaipaan saaristoon

Elsa Saisio

Elsa Saisiolla on vuoden mittaan riittänyt töitä, mutta samaan aikaan hän kaipaa takaisin mökille.

– Olimme perheen kanssa saaristossa maaliskuusta toukokuuhun. Helsinkiin piti palata, kun koulut taas aukesivat, mutta olisin halunnut vielä jäädä sinne.

Urpon ensimmäistä vaimoa Hymy Lahtista näyttelevä Elsa ei ole kohuotsikoissa ryvettynyt, mutta kurkistus toimittajan maailmaan on ollut mielenkiintoista.

– Eihän meidän aina tarvitse korkeamoraalisia ihmisiä näytellä.