fbqSanna Marin mukana Huuhkajat-huumassa - välitti tsemppinsä somen välityksellä: "Huuhkajat vie Tanskaa kuin litran mittaa" | Seiska
Katso kuva!
Sanna Marin

Sanna Marin mukana Huuhkajat-huumassa - välitti tsemppinsä somen välityksellä: "Huuhkajat vie Tanskaa kuin litran mittaa"

Kotimaa | 11.06.2021 17:00

Suomen pääministeri ja SDP:n puheenjohtaja Sanna Marin, 35, kertoo Instagram-tilillään saaneensa ensimmäisen koronarokotuksen. 

Sanna Marin paljastaa yllättävän intohimonsa Joonas Nordmanille: ”Nehän ovat maailman parhaat bileet!”

Julkaisemassaan kuvassa Sanna hymyilee kameralle auringonsäteiden pilkottaessa hänen kasvojensa yläpuolelta. Kuvassa näkyy myös pieni laastari Sannan käsivarressa.

Lue myös: Time-lehti nosti Suomen pääministerin kanteen - näin Sanna Marin reagoi saamaansa suitsutukseen

Samalla pääministeri otti kantaa alkavaan jalkapallon EM-kisahuumaan.

Kesä on täällä. Aurinko paistaa. Huomenna Huuhkajat vie Tanskaa kuin litran mittaa, pääministeri kirjoitti aurinkoisen kuvansa yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Presidentin jalanjäljissä

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on tunnettu kovana jalkapallofanina. Tälle saatiin vahvistus, kun presidentti luovutti Suomen jalkapallomaajoukkueelle eli Huuhkajille Suomalaisen Työn Liiton avainlipun.

Video avainlipun luovuttamisesta julkaistiin Niinistön Twitter-tilillä aiemmin kesäkuussa.

Kansanmiehenä tunnettu presidentti väläytti tilaisuudessa huumorintajuaan viitatessaan intohimoiseen Huuhkajien kannattamiseensa. 

– Olen mukana niin kauan kuin henki pihisee, Niinistö sanoi saaden erityisesti joukkueen kapteenin Tim Sparvin naurahtamaan.

Lue myös: Presidentti Sauli Niinistö hehkutti Huuhkajia - vitsaili rempseästi EM-kisoihin suuntaaville futistähdille: "Mukana niin kauan kuin henki pihisee!"

Niinistö kehui videoyhteyden kautta järjestetyssä tilaisuudessa maajoukkuetta siitä, että ketään ei nosteta yksilönä toisten ohi, vaan joukkue puhaltaa yhteen hiileen. Lisäksi presidentti kertoi olevansa varma, että jo tähän mennessä kuljetulla jalkapallomatkalla on ollut valtava vaikutus suomalaisten henkiseen ilmapiiriin.

–  Täällä on luja kannatus, ja kotirintama pitää. Olen varma, että niin pitää myös Huuhkajien rintama, jalkapallohulluna tunnettu Niinistö päätti puheensa.

Lue myös: Suomi teki sen! Huuhkajat juhlii uskomatonta jalkapallohistoriaa – tähtivahti povaa järisyttäviä bileitä: ”Aion antaa oman osani sille hulluudelle!”

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!